Fotballgruppa i Kroken fikk i dag beskjed om at Krokens protest er tatt til følge, og at Kroken dermed står igjen som seierherrer etter det jevne oppgjøret, selv om Tolles 2 vant 4–3.

Som KV skrev i forrige uke hadde Kroken forventninger om at de ville få medhold, og det var en svært fornøyd trener KV fikk i tale mandag ettermiddag.

Historisk opprykk

– Dette er så vanvittig moro, sier en overlykkelig trener for Kroken, Audun Øygarden.

– Selv om vi både håpet og trodde at vi kom til å rykke opp, så er det deilig at vi har fått bekreftet at forbundet tok protesten til følge, sier Øygarden.

I Kroken blir dette også en dag for historiebøkene. Dette blir nemlig første gang Krokens fotballherrer befinner seg så høyt som i femtedivisjon. Allikevel kommer opprykket med en liten bismak for laget fra Kroken.

– Det var jo et skår i gleden at gutta ikke fikk feira på Skagerak Arena, men dette skal vi kose oss voldsomt med, forteller Øygarden.

Som KV skrev i forrige uke, stilte Tollnes 2 med sju førstelagsspillere i mannskapet. Reglementet sier blant annet at andrelaget kan ha maksimalt fem førstelagsspillere.

Kan anke

Trener for Kroken, Audun Øygarden, forteller til KV at Tollnes 2 kan anke resultatet hvis de ønsker.

– Det er jo en ganske klar sak dette, så jeg tviler på at de kommer til å anke, sier Øygarden.

Daglig leder i NFF Telemark, Gaute Brovold, ønsker ikke kommentere saken på nåværende tidspunkt.

– Vi ønsker ikke kommentere noe i denne saken før ankefristen har gått ut i morgen, sier Brovold mandag ettermiddag.

Trener Audun Øygarden derimot er klar for å nyte seieren, og forteller at han ikke har begynt å tenke på neste års sesong helt enda.

– Nei, det får vi vente litt med. Nå blir det fest i minst to uker i Kroken, sier en entusiastisk trener avslutningsvis.