Gå til sidens hovedinnhold

Russisk brød og sirkus

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Det første som slo meg når jeg leste Trygve Moe sitt innlegg i KV på tirsdag var at dette minner jo sterkt om noe russerne kunne ha kokt i sammen som et sirkus for allmennheten.

Dessverre for Trygve så bommer han meget grovt når han påstår at jeg har gått inn for gratis frokost for å vise evt. nye innbyggere hvor fint vi har det i vår kommune. I tillegg påstås det at jeg ville heller det enn å være med på å ødelegge deler av den fine naturen vi har når næringslivet ønsker ekspansjon som i Kjølebrønd.

I et filosofisk hjørne kan en fort oppfatte det hele som ikke bare russerpåvirkning, men også deltagelse i alle kursene hos Trump om mediabehandling.

Kjære Trygve jeg har gått inn for å avholde større samlinger med kultur og leker for barna i forbindelse med markering av «bursdagen» til kommunen den 12. juli flere ganger. Dette vil jeg fortsette med da jeg er overbevist om at dette vil vise både dagens og nye innbyggere et godt bilde for hva denne kommunen kan om en vil.

I tillegg mener jeg at vi skal se positivt på den hjelpen næringslivet trenger for etablering og/eller nyetablering. Betingelsen er at dette skjer på en måte som ikke raserer naturen unødig. Det må kunnes kreve at næringslivet gjør det de kan for å ekspandere på minst mulig langsiktig skade for natur og miljø.

Til slutt, ønsker du å fortsette din leting etter noe som ikke er borgerlig politikk hos SV kan du heller få en hel liste hva vi mener om næringsliv og støtte. Dette ville ha overrasket deg både på og uten russerbriller.

Øyvind Olsen
SV

Kommentarer til denne saken