Støtte til lag og foreninger

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

LESERBREV: Frps Henriette Fluer Vikre kommer i KV 3. januar 2017 med noen påstander hvor kun én ting holder vann. Dette er påstanden om at Kragerø Stadion er i hyppig bruk både på dag- og kveldstid. Videre at når også Kragerøskolene benytter seg av dette flotte anlegget så slites det ekstra mye.

Realitetene i dette er at tidligere posisjon bestående av de borgerlige partiene og ledet av Høyre og ikke minst Frp la ned skolen på Kalstad. Man la ikke bare ned noen bygninger den gangen, men også store områder hvor barn og unge kunne boltre seg innen fotball, håndball, løping med mer. Og som en husker skulle dette medføre store overskudd innen den kommunale kapitalen og der i gjennom sikre gode ting for så mange.

Ingen ting av dette har vært riktig utenom at det ikke er noen barn-/ungdomsskole på Kalstad lenger.

Barn som egentlig burde ha sin skole på Kalstad er nå med på å presse de små arealer som bestandig har vært på Feierheia og derfor søkes å få sin aktivitet på stadion.

De som er grunnlaget for disse forholdene og samtidig lovet et så stort økonomisk overskudd i kommunen som aldri har kommet med denne bakgrunnen, burde være de første til å ikke komme med angrep på de som har frembragt et godt resultat i kommunen.

Videre er det ikke tvil om at dagens posisjon ønsker å satse på skole, barn og deres helse og vil finne de muligheter som er for å støtte nettopp arbeidet som i dag foregår gjennom de etablerte lag og foreninger.

Dessverre ser det ut som opposisjonen ved Frp er opptatt av å skape negativitet om og rundt kommunen, men det vil ikke være med på å skape positivt omdømme av kommunen.

Vi trenger ekspansjon og tilflytting.

Øyvind Olsen

Kragerø SV

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken