Vi skjønner at det ikke går an å hoppe etter Wirkola, så vi skjønner at det ikke er noen som kan sammenliknes med nøyaktigheten og komponeringen til selveste tidligere bygartner Gokka.

Vi har alle et savn, nesten som en liten kjærlighetssorg. Etter ugressfrie parker, komponerte blomsterbed etter nøyaktige farger og størrelser. Et trent øye for detaljer, nøyaktighet og en unik arbeidsmoral få kan måle seg med. Kragerø kommune har gjennom tiden etablert flere parker, som selvsagt krever stell og vedlikehold. Man trenger ikke et trent øye for å se.

Så nå er det på høy tid at kommunen kommer på banen, å faktisk bruker de ressursene som er der. Kommunen har en ansatt som er ansvarlig for parker, plener og blomsterkasser. Det er allerede en utgift dere har, den må bare brukes på riktig måte. Kommunen er nødt til å prioritere vedlikehold, gjødsling og vanning for at det ikke skal visne eller gro igjen, da ville parker og roser vært forgjeves. Vi ser en som ikke får slippe tilstrekkelig til, for å skape den harmonien vi ønsker å få oppleve når vi bruker grøntområdene i sentrum. Man kan ikke basere seg på frivillig luking og dugnad fra innbyggerne. Det er ikke for sent, gi oss et kjent skue i parkene igjen, gi de som kommer på besøk til byen en gledelig overraskelse i sommer!

Hageglad
Kragerø