Blant annet skal det arrangeres et informasjonsmøte i dag, mandag, i Kragerø Biograf, i forbindelse med høringsrunden som nå er i gang.

Det er seks kommuner som er berørt av detaljreguleringsplanen som er laget for den nye E18-strekningen mellom Dørdal og Tvedestrand, og Kragerø kommune er en av dem.

Mandagens møte i kinoen er åpent for alle, men alle som vil delta blir registrert ved ankomst for å ivareta smittevernhensyn. Det er for øvrig anledning til å følge møtet via en direktesending på Nye Veiers nettside. Opptaket vil også bli lagt ut i etterkant.

Fristen for å sende inn uttalelser i forbindelse med høringen går ut 15. september. Forslaget til detaljreguleringsplan kan blant annet leses på Nye Veiers nettside.

Nye veier inviterer for øvrig til åpne kontordager for grunneiere, lag og foreninger og andre berørte. Interessenter fra Kragerø kan avtale møte på Nye Veiers prosjektkontor på Rugtvedt i Bamble. Ønsker du et slikt møte, så må det avtales med Nye Veier innen 26. august.

Mer informasjon om det åpne E18-møtet finner på Kragerø kommunes nettside.

Næringsmøte

Førstkommende tirsdag arrangerer dessuten Kragerø næringsforening et informasjons- og dialogmøte på Håndverkeren i Kragerø sentrum, der foreningens medlemmer og næringsdrivende på Fikkjebakke er invitert.

Kragerø kommune vil også være representert på møtet. Næringsrådgiveren og en representant fra enhet for bygg og areal er blant dem som kommer.