De vil ha din mening om Kalstad

Ønsker å diskutere: Øyvind Olsen (t.v.) og Håkon Ljosland er blant de som vil ha en dialog med beboerne om hva som skal skje med Kalstad-området.

Ønsker å diskutere: Øyvind Olsen (t.v.) og Håkon Ljosland er blant de som vil ha en dialog med beboerne om hva som skal skje med Kalstad-området.

Artikkelen er over 3 år gammel

Mandag kveld inviterer Rødt, SV og MDG til et åpent møte i kantina på Kragerø vgs. Der skal de sammen med de frammøtte diskutere om hva som skal skje på Kalstad.

DEL

– Det har vært mye fram og tilbake om hva som skjer på Kalstad. Skateanlegget har blant annet ikke blitt fulgt opp og kommunen har ikke vært seg bevisst på ansvaret i forhold til barn og unge på Kalstad, sier Håkon Ljosland, leder i hovedutvalg for læring og utvikling og Øyvind Olsen leder for hovedutvalg for samfunn.

Sammen med Rødt-medlem Helen Bøe forteller de videre, at de ønsker å være med å påvirke hva som skal skje på Kalstad sammen med beboere, organisasjoner, ungdomsgrupper og næringslivet.

– Etter at barneskolen ble lagt ned, var det et merkbart mindre aktivitetstilbud. Disse prosjektene blir viktig å opparbeide for å skape et godt oppvekstmiljø, sier Bøe.

Bøe, Ljosland og Olsen fortsetter med å fortelle at det blir viktig å gjøre kommunen attraktiv for unge mennesker og at utviklingen på Kalstad er et av mange grep som kan gjøres for at flere barnefamilier bosetter seg i Kragerø

– Vi håper på et stort oppmøte og alle som vil kan bidra i diskusjonen og komme med ønsker, sier de tre politikerne.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken