En sterk opplevelse ble det, til tider var det så det gikk frysninger nedover ryggen. Emil Solli-Tangen, Trond Akerø-Kleven, Jon Erik Fillan og Arild Bakke måtte trø til med flere ekstranumre. Under det aller siste ekstranummeret «Nessun Dorma» (None shall sleep) – var publikum nærmest i ekstase. Det var trampeklapp og enkelte sang med.

En drøy time med et variert program fikk publikum med seg, først med et knippe svenske sanger, blant annet Jussi Björlings «Flickan kom ifrån sin älsklings möte», og andre sommerlige sanger.

Bildeserie

Se bildeglimtene fra den flotte konserten

Norge rundt

Etter at det norske bordflagget var heist, ble det en musikalsk reise rundt om i Norge, blant annet med «Vestland, Vestland» og «Å eg veit meg et land», i en humoristisk versjon. Da en av operagutta forsøkte seg med noen strofer av «Eg ve te Bergen», ble han kjapt avbrutt.

Konserten bød også på gospel og jazz, blant annet signert amerikanske Nat King Cole.

Operasangerne Emil Solli-Tangen, Jon Erik Fillan og Arild Bakke sto for det vokale, Trond Akerø-Kleven satt ved tangentene.

Skal man helle bitte litt malurt i begeret, så fikk KVs utsendte etter konserten noen henvendelse fra noen som satt et stykke bak i kirken. Henvendelsene gikk ut på at det var umulig å høre hva artistene fortalte om de forskjellige sangene/verkene som ble framført, siden de ikke brukte mikrofon.