Gå til sidens hovedinnhold

Ønsker samarbeid

Artikkelen er over 1 år gammel

Håvard Klausen legger ned utallige timer som fotballtrener. Hans drøm er tettere samarbeid mellom klubbene i kommunen.

Klausen synes det er stas å bli nominert til «Ildsjelprisen».

– Det er alltid gøy å få oppmerksomhet for den jobben man gjør som frivillig.

Denne sesongen har han vært trener blant annet for Helle jenter 17 år, samt at han har vært keepertrener for et par yngre lag i Kragerø.

Skagerrak fotball

Klausen har en drøm om mer samarbeid mellom fotballklubbene i Kragerø.

– Vi burde ha fått til dette på plass for lenge, lenge siden. I stedet for å kjempe i nedre divisjoner, kunne samarbeid har ført oss opp i hvert fall i tredje divisjon.

– Hva må eventuelt til av praktiske ting?

– Det må i tilfelle dannes en egen klubb, eksempelvis Skagerrak fotball. Selv om dette ikke er gjort over natta, er det ikke umulig.

– Hvorfor er det så vanskelig å få til?

– Sikkert mange årsaker. Klubbene samarbeider i dag, ikke minst har Helle et utmerket samarbeid med fotballen i Kragerø. Kommende sesong kan det bli samarbeid mellom Sannidal og Helle om et jentelag.

Egentlig tror han at det sitter i veggene fra gammelt av, at man ikke får til et fullverdig samarbeid.

Slik stemmer du på din favoritt

Skagerrak Sparebank skal kåre årets ildsjel, i samarbeid med KV. Stemmeskjemaer vil bli lagt ut i banken og trykkes som annonser i KVs papirutgave.

Dessuten er det mulig å stemme digitalt både på bankens hjemmeside og KV.no, eller så kan du sende en epost til: jgp@skagerraksparebank.no

Det går an å stemme til og med tirsdag 17. desember.

Alle som stemmer er med i trekningen av et verdikort på 1.000,-. Vinneren av Ildsjelprisen mottar en sjekk på kr. 10.000,- fra Skagerrak Sparebank.

KLIKK HER FOR Å GI DIN STEMME!

Savner tilvekst

Idrettsanlegget til Helle idrettslag med bane og klubbhus ligger et steinkast fra Helle skole.

– Jeg hadde håpet og trodd at dette hadde bidratt til større aktivitet for idrettslaget. Ungene ser ut til å være mer opptatt av andre aktiviteter, som blant annet dataspill. Kanskje vi bør satse på E-sport?

– Tar seg aldri fri

I begrunnelsen for nominasjonen til «Ildsjelprisen» skriver forslagsstilleren blant annet at Klausen trener unger på Helle og i Kragerø. Han følger dem på cup i Norge og Danmark, samt reiser rundt og ser kamper der unger han kjenner er med.

– Han tar seg aldri fri, men følger opp overalt, heter det i nominasjonen.

Kommentarer til denne saken