Savner du dette? Da kan du glede deg til helgen

Det var mange fine vær-dager i Telemark denne sommeren, slik som her i Kragerø. Til helgen vil temperaturene stige igjen, og man vil på ny kunne få en følelese av sommer. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix

Det var mange fine vær-dager i Telemark denne sommeren, slik som her i Kragerø. Til helgen vil temperaturene stige igjen, og man vil på ny kunne få en følelese av sommer. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix Foto:

Av

Sommeren gjør et lite comeback til helgen.

DEL

Det har vært noen kalde netter de siste dagene, og torsdag morgen måtte flere frem med is-skrapa for første gang denne sesongen. Men dersom man fryktet vinteren for alvor sto og banket på døren, så har meteorologene en god nyhet.

Meteorologisk institutt melder at dette trolig var siste natta med kuldegrader i lavlandet på en god stund, og at det samtidig blir et lite blaff av sommer over store deler av Sør-Norge. til helgen.

– Fram mot helgen blir det bra vær i Sør-Norge, men det går en grense et sted i Trøndelag. Det blir skyfritt og sol, og det ser ut til at Telemark, Agder-fylkene og Buskerud får de høyeste temperaturene i helgen, sier statsmeteorolog Marit Berger i Meteorologisk institutt til NTB.

Været på søndag er imidlertid hakket mer usikkert mange steder, og skyer og tåke kan melde seg.

– Det er likevel mange som også får en fin søndag i Sør-Norge, sier Berger.

Artikkeltags