Dette skjedde i Telemark mens du sov: Bråk, slåssing og politikontroller

Politiet har hatt flere kontroller i fylket.

DEL

Brannvesenet rykket ut til automatisk brannalarm fra vaktselskap fra P.A. Heuchsgate i Kragerø like før klokka 04.00 natt til lørdag. Det er ikke meldt noe mer om hendelsen, men det er per klokka 09.00 lørdag morgen ingen tegn til brann eller røyk i området.

Dette melder politiet om nattens hendelser i resten av fylket i natt:

I Vinje rett ved Haukeliseter har politiet gjennomført trafikkontroll, noe som resulterte i 17 kontrollerte men det var ingenting å sette fingeren på.

I morgentimene lørdag gjennomførte politiet promillekontroll på Menstadbrua i Skien. 31 førere ble kontrollert og politiet kunne melde om at alt var ok.

Alt er nok ikke for ok for en mann i 40-årene fra Larvik som ble kjørt til arresten i natt. Mannen prøvde i beruset tilstand å komme inn på et utested i Skien sentrum etter stengetid og nektet å etterkomme det de ansatte sa. Han vil bli anmeldt for ordensforstyrrelse.

Også en 20-åring måtte innbringes til arresten i Skien i natt. Han laget bråk utenfor et utested og slo til en person. han vil også bli anmeldt. Politiet melder også om ingen personskader.

I Gvarv stoppet politiet en bil for kontroll. Føreren en mann i slutten av tenårene kunne ikke fremvise et gyldig førerkort og vil bli anmeldt. Dette tilfellet kom politiet også over i Porsgrunn men her var bilføreren en mann i 20-årene, han vil også bli anmeldt.

Artikkeltags