Forsøkte å bite og spytte på politiet

Artikkelen er over 1 år gammel

TELEMARK: Det har vært nok å gjøre for politiet i løpet av natten. Totalt har det vært 142 hendelser i hele Sør-Øst politidistrikt.

DEL

(Telemarksavisa) Skal vi tro operasjonssentralen har det vært en vanlig natt til søndag, uten de store hendelsene. Likevel har patruljene som har vært ute i natt hatt mer enn nok å henge fingrene sine i.

Totalt har det vært loggført 142 hendelser i hele Sør-Øst politidistrikt som omfatter Telemark, Vestfold og Buskerud.

Anmeldt for vold

– Det har vært mer enn nok å gjøre. Men det har ikke vært noen store alvorlige hendelser. Det har vært mest ordensforstyrrelser på byen. En helt vanlig natt til søndag, forteller operasjonsleder André Kråkenes ved Sør-Øst politidistrikt.

Han trekker fram en hendelse fra Notodden, som er loggført like før halv tre, natt til søndag. Da ble en full mann i 20-årene pågrepet på et utested etter meldinger fra vekterne på stedet. Han hadde skapt store ordensforstyrrelser.

– Vekterne meldte om en utagerende mann og trengte hjelp. Det ble vurdert å innbringe ham til arrest, men da han var en tur innom legevakta, forsøkte han å bite og spytte på en politibetjent. Det ble da besluttet å pågripe og anmelde mannen for vold mot offentlig tjenestemann, forteller Kråkenes.

Kniv

Da en bil i Drangedal ble stoppet av politiet klokken 02.23, natt til søndag, viste det seg at sjåføren ikke hadde gyldig førerkort. Men det var ikke det eneste politiet fant da bilisten ble stoppet.

– Det ble gjort funn av noe narkotika i bilen. Begge personene i bilen anmeldes også for bæring av kniv, melder operasjonslederen.

Arrest

Like før klokken ett i Porsgrunn, natt til søndag, ble en mann i 20-årene kjørt til arresten på Myren i Skien. Han var, ifølge politiet, overstadig beruset og ute av stand til å ta vare på seg selv.

Rykket ut til matos

Klokken 23.35 rykket politiet ut til en adresse i Hestehagvegen i Skien. Meldingen gikk ut på at det var røykutvikling på en adresse i Hesteghagvegen i Skien.

– Det var ikke brann på stedet, men matos som var årsaken, opplyser Kråkenes.

Mannen på stedet ble innbrakt til arresten i Skien.

– Han skapte ordensforstyrrelser i beruset tilstand og blir anmeldt av politiet, avslutter operasjonslederen.

Utover dette er det ikke noen spesielle hendelser fra Telemark han kan trekke fram, men melder generelt om en del ordensforstyrrelser på byen i de ulike byene.

Artikkeltags