Bilbrann og masseslagsmål

Artikkelen er over 1 år gammel

TELEMARK: Dette skjedde natt til lørdag.

DEL

(Telemarksavisa) Sent fredag kveld fikk politiet melding om en voldshendelse mellom to personer, hvor en mann fikk nesa si brukket.

Ifølge politiet kjente de to hverandre. Mannen med den brukne nesa ble sendt til legevakt. Hendelsen skjedde i Telemarksgata i Skien, klokken 02.00.

Slagsmål med flere

En time senere var politiet på plass på Langbryggene i Skien. En håndfull personer var involvert i et slagsmål, på en båt som lå til ved bryggene.

Da politiet ankom stedet hadde en av mennene fått et kutt over øyet. Han hadde ingen forklaring på hvem som hadde slått ham.

To unge menn ble bortvist etter episoden, og mannen som fikk kuttet ble tatt hånd om av ambulansepersonell. Han ble ikke alvorlig skadet.

Stjålet bil brant

Tidlig morgentimene lørdag fikk politiet melding om en bilbrann på Luksefjellvegen i Skien. Nødetatene rykket ut, og en drøy halvtime senere, klokken 05.36, var brannen slukket.

Politiet fikk kontakt med bileieren som forklarte at bilen var stjålet. Den ble totalskadd i brannen og en bergingsbil tauet den med seg.

Artikkeltags