Kjemper om prisen

IVRIGE: Jørgen Thorsen (t.v.) fra Tasty og Sindre Solbekk fra Solbekks møbelforretning er hissige med å komme i gang i kampen om Sørvisprisen. Dommer er Sparebanken Sørs Per Tore Jensen.

IVRIGE: Jørgen Thorsen (t.v.) fra Tasty og Sindre Solbekk fra Solbekks møbelforretning er hissige med å komme i gang i kampen om Sørvisprisen. Dommer er Sparebanken Sørs Per Tore Jensen.

Artikkelen er over 2 år gammel

Per Tore Jensen fra Sparebanken Sør har en stri tørn med å holde finalistene fra hverandre. Nå dreier det seg om finalekampen om Sørvisprisen for Tasty og Solbekk Møbelforretning.

DEL

Begge finalister har vært gjennom hver sine «kvalifiseringsrunder». Jørgen Thorsen og hans butikk fikk flest stemmer under den første delfinalen. Solbekks Møbelforretning hentet flest stemmer og sikret seg finalebillett under den siste avstemmingen.

Mobilisering

– Nå blir det å mobilisere alle ansatte og spre budskapet, smiler Jørgen Thorsen.

Han har 18 unge på lønningslista på det meste. Dette er i hovedsak sommerhjelper og deltidsansatte.

– Vi har utrolig mange innom i løpet av hovedsesongen, og da er det først og fremst is det dreier seg om. Men vi har da nok å gjøre i kiosken ellers i året også. Så er det bare å håpe at noen av kundene vår benytter anledningen og stemmer på oss, oppfordrer den blide sannidølen.

Selv om dette ikke blir en beinhard kamp på bare nevene, slik bildet litt humoristisk antyder, så blir ikke Sindre Solbekk «slått ut» av Tastys strategi.

Satser på utvalg

Solbekk Møbelforretning kjempet med Brødrene Brubakken og Europris om den siste finaleplassen, og møbelgutta sikret seg seieren i delfinalen der stemmetallene ble svært jevne.

– Hos oss er vi tre fast ansatte, pluss noen på deltid. Vi har stort utvalg, og når du tror du har sett alt, så er det faktisk enda halvannen etasje igjen. For oss er alle kunder like viktige, smiler yngste blad Solbekk.

Dette er niende gang Sørvisprisen skal deles ut. Prisen er et samarbeid mellom Sparebanken Sør og KV, og gis til en virksomhet som gir det lille ekstra.

Tidligere vinnere har vært Stopp en halv, Brødrene Wiig, Kristines Bokkafé, Noahs ark, Onkel Oskar, MOT Gym, Optiker Jon Vestøl og Dekksenteret på Kalstad.

Publikum kan begynne å gi sine stemmer på KVs nett i løpet av denne helgen. Det finnes dessuten stemmeblanketter både i Sparebanken Sørs lokale og finalistbutikkene.

Vinneren får 10.000 kroner til sosiale tiltak for sine ansatte, gratisannonse i KV og et «vandrekunstverk» laget av Ivar Skogvold.

Artikkeltags