Stoppen-styrelederen, den daglige lederen og den nye eieren: – The show must go on

Stoppen skal drives videre i «Dose» ånd.

Stoppen skal drives videre i «Dose» ånd. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Stopp en halv, Jensemann og Kona vil fortsette driften i Henning «Dose» Aabøe Bentsens ånd.

DEL

På en melding lørdag ettermiddag på Stopp en halvs Facebook-side skriver styreleder Terje Johannessen, daglig leder Cato Lindheim og den nye eieren Robin Skoglund Bentsen følgende:

– På vegne av bedriftene vil vi takke alle ansatte som i denne tunge tiden har vist en helt utrolig styrke, et fantastisk samhold og et pågangsmot av en helt spesiell sort. Dere er de beste. Vil også rette en stor takk til alle som har tilbudt seg å hjelpe. Dette være seg med bakervarer, varemottak, logistikk, klemmer, blomster, minnefond, driftsteknisk hjelp og alt annet vi har hatt behov for. Dette settes umåtelig stor pris på.

Trekløveret håper at Robin Skoglund Bentsen blir tatt varmt imot som ny eier av utestedene.

– Sammen med alle de ansatte, styret, musikere, leverandører og selvfølgelig dere gjester skal vi prøve så godt vi kan å drifte videre i Hennings ånd, skriver Johannessen, Lindheim og Bentsen på Facebook-siden.

Første post på programmet for Stopp en halv blir derfor konsert med Quebabeluba både på ettermiddag og kveld, lørdag 22. september.

I løpet av den første timen etter at innlegget ble lagt ut lørdag, fikk det over 100 kommentarer og ble delt 18 ganger. Mange av dem som har kommentert ønsker den nye Stoppen-eieren lykke til.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken