Krokenseier og tap for Sannidal

Kroken vant greit i 7. divisjon, Sannidal tapte nesten «like greit» i 5. divisjon.

DEL

Det er ingen hemmelighet at Sannidal sliter i 5. divisjon. Laget ligger helt sist på tabellen med kun fire poeng etter ni serierunder. Mot Gjerpen holdt det unge sannidalsmannskapet i 45 minutter, da laget gikk til pause med 1–0 ledelse etter scoringer av Jørgen Barland. Jørgen har vært ut og inn av Sannidal-laget de siste sesongene, men er god å ty til når det butter imot.

Det gjorde det i andre omgang mot Gjerpen, gjestene scoret fire ganger de siste 45 minuttene, uten at Sannidal maktet å redusere. Blåskjortene stilte noe redusert i dette oppgjøret.

Sannidal avslutter vårsesongen torsdag hjemme på Kolbånn da Klyve kommer på besøk. Skal Sannidal ha noe håp om å berge plassen, er Klyve et lag som må slås på hjemmebane. Klyve ligger på niende plass med åtte poeng.

Slo bunnlaget

Kroken har vært litt opp og ned denne sesongen, men avsluttet vårsesongen hjemme på Sandvann med en grei 4–0 seier over bunnlaget Seljord 2. Kroken ledet 2–0 ved pause og det var aldri noen tvil om hvor seieren skulle havne. Målene i 1. omgang kom ved Markus Lønne Larsen etter bare fire minutters spill og Øyvind Skarelven. I 2. omgang var det Tomas Stenger Fostveit og Tobias Amundsen som puttet på for Kroken.

Kroken har plassert seg som nummer tre på tabellen på samme poengsum som Stathelle 2. Kroken møter Vold på bortebane i en hengekamp fredag 21. juni. Deretter er det sommerferie fram til høststart 23. august.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag, din klubb eller din kamp. Del opplevelsene dine med KVs lesere

Artikkeltags