Solbekk til finalen i Sørvisprisen

Finalist klar: Per Tore Jensen fra Sparebanken Sør, Sindre og Audun Solbekk fra Solbekk møbler og KVs Nico Jørgensen med beviset for at møbelforretningen fikk flest stemmer i andre avstemningsrunde om å vinne årets Sørvispris.

Finalist klar: Per Tore Jensen fra Sparebanken Sør, Sindre og Audun Solbekk fra Solbekk møbler og KVs Nico Jørgensen med beviset for at møbelforretningen fikk flest stemmer i andre avstemningsrunde om å vinne årets Sørvispris.

Artikkelen er over 2 år gammel

Den andre finalisten i kampen om å bli vinner av Sørvisprisen er klar. Publikum ga Solbekk Møbler AS flest stemmer, og dermed møter den tradisjonsrike møbelforretningen Tasty kiosk i den store finalen.

DEL

– Dette var moro, sier brødrene Audun og Sindre Solbekk, og takker publikum for stemmene.

Da andre finalist skulle stemmes fram sto kampen mellom Solbekk Møbler, Brødrene Brubakken og Europris. Både elektronisk og med ordinære stemmesedler hadde publikum muligheten til å avgi stemme til sin favoritt. Da de drøyt tre hundre stemmene var talt opp var det ganske som jevn mellom to av kandidatene. Men Solbekk Møbler fikk de avgjørende stemmene og sikret seg den andre finaleplassen.

Begrunnelse

– Det er flere begrunnelser for hvorfor publikum stemte på Solbekk Møbler, forteller Per Tore Jensen fra Sparebanken Sør.

Blant begrunnelsene var følgende: «Flott service», «godt utvalg, fantastisk service», «alle som jobber der er blide og hyggelige», «positive og hjelpsomme, aldri et nei» og «godt humør».

Tasty kiosk og Jørgen Thorsen ble stemt fram som første finalist i kampen om årets Sørvispris. Tasty kiosk vant en jevn avstemning med Lindkjendal Bilforretning og Spar Kirkebukta.

Verdige

– Nå er det stemt fram to verdige finalister, slår Jensen fast.

Nå begynner kampen om å få flest stemmer i «grand final». Avstemningen vil starte midt i desember og vinneren vil bli kåret like over nyttår.

– Når du tror du har sett alt hos Solbekk Møbler, så er det faktisk enda en og en halv etasje igjen, kommenterer KVs Nico Jørgensen, og trekker også fram forretningens utkjøring til kunder både på fastlandet og i skjærgården.

– Begge er viktige kundegrupper for oss, slår Sindre og Audun Solbekk fast.

I tillegg til brødrene jobber også far faren Einar i butikken samt en deltidshjelp.

En av de mange forslagsstillerne i denne avstemningen var Bjørg Skogheim, som ble trukket ut som vinnere av fondsandel til verdi av 1000 kroner i Skagenfondene.

Artikkeltags