Solbekk sikret seg Sørvisprisen

Sørvisprisvinner: Solbekk møbelforretning ved f.v. Sindre Solbekk, Audun Solbekk, Marcell Abdallah og Einar Solbekk.

Sørvisprisvinner: Solbekk møbelforretning ved f.v. Sindre Solbekk, Audun Solbekk, Marcell Abdallah og Einar Solbekk.

Artikkelen er over 2 år gammel

Tasty kiosk klarte ikke å ta Solbekk møbelforretning på senga. Møbelgutta fikk flest publikumsstemmer og er vinner av Sørvisprisen 2017.

DEL

Dermed har også Audun Solbekk, som er en av fire ansatte i Solbekk Møbelforretning, gjort storeslem med både Ildsjelprisen fra Skagerrak Sparebank rett før nyttår og nå som en av vinnerne av Sørvisprisen 2017.

Begrunnelser

– Vi har fått mange gode begrunnelser for at Solbekk skulle få årets Sørvispris, sier assisterende banksjef i Sparebanken Sørs avdeling i Kragerø, Staale C. Gundersen.

– «Flott service», «Alle som jobber der er blide og hyggelige», «Godt utvalg, fantastisk service», «Positive og hjelpsomme, aldri et nei» og «Godt humør» er noen av begrunnelsene, oppsummerer Gundersen.

Det var begge verdige finalister i kampen om årets Sørvispris 2017. Tasty kiosk ved Jørgen Thorsen ble en klar delvinner sist vår, mens Solbekk ble en like klar delvinner i høst. Det var publikums stemmer som skulle avgjøre hvem vinneren av årets Sørvispris skulle bli.

Tasty kiosk fikk flest stemmer på nett, mens Solbekk fikk flest på papir. Da man summerte viste det seg at møbelforretningen denne gang fikk flest stemmer av de nesten 700 stemmene som kom inn.

Solid premie

Det er niende gang Sparebanken Sør og KV står for denne prisen. Banken stiller med sjekk pålydende 10.000 kroner, som skal gå til sosiale formål for ansatte i bedriften, blomster og lån av et vandrebilde av Ivar Skogvold fram til neste kåring.

I tillegg stiller KV med en gratisannonse som premie.

– Gjennom 2017 har 20 bedrifter blitt foreslått som kandidater til denne prisen. Disse er spredt over hele kommunen og innen bransjer som handel, helse, håndverk, restaurant og annen tjenesteyting, forteller assisterende banksjef Gundersen.

Ny pris

Med like stor entusiasme som alltid hadde han gleden av å overrekke møbelselgerne både sjekk, blomster og bilde. Bildet skal henge på en synlig plass i butikken.

– Dette er bare kjempegøy, lo de fire hos Solbekk.

Det var altså niende gang denne prisen ble delt ut. Disse har vunnet prisen tidligere: Stopp en halv, Brødrene Wiig, Kristines Bokkafé, Noahs ark, Onkel Oskar, Mot Gym, Optiker Vestøl og Dekksenteret AS.

Linnea Faremo-Vimme fra Birkeland ble trukket av blant dem som hadde avgitt stemmer, og hun får andel i Skagenfondene til en verdi av 1000 kroner.

Artikkeltags