Sørvisprisen: Nå haster det med å stemme

Stem fram delfinalist to i kampen om Sørvisprisen. På bildet: Ann Torild Flaten (Sparebanken Sør, foran til venstre), Mette Tveit (Spar Kivle), Iselin Klever Fostvedt, Nina Klever (Bambini barneklær) og Kristin Enge Minde (KV). Bak Johan Karlsson og Cato Lindheim (Stopp en halv).

Stem fram delfinalist to i kampen om Sørvisprisen. På bildet: Ann Torild Flaten (Sparebanken Sør, foran til venstre), Mette Tveit (Spar Kivle), Iselin Klever Fostvedt, Nina Klever (Bambini barneklær) og Kristin Enge Minde (KV). Bak Johan Karlsson og Cato Lindheim (Stopp en halv). Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

I morgen søndag går fristen ut for å stemme på en av de tre kandidatene, som kjemper om den siste finaleplassen i Sørvispris-kåringen.

DEL

Blant de tre kandidatene i andre runde er en gjenganger og to nykommere. Gjengangeren er Stopp en halv, som gikk til topps første gang Sørvisprisen ble delt ut. De andre er Bambini barneklær på Torvet og Spar Kivle på Biørnebyen. Det er første gang både Bambini og Spar Kivle er nominert.

Vinneren av denne delfinalen møter Sport 1 i selve finalen.

Finalen går i desember, og vinneren kåres like over nyttår. Publikum kan enten stemme på nettet eller gjennom stemmesedler som finnes hos de tre delfinalistene.

HER KAN DU SENDE INN DIN STEMME

I fjor vant Solbekk Møbler etter en runde hvor det ble levert inn over 700 stemmer.

Tidligere vinnere har vært Stopp en halv, Brødrene Wiig, Kristines Bokkafé, Noahs ark, Onkel Oscar, Mot Gym, Optiker Vestøl, Dekksenteret og Solbekk Møbler.

Sørvisprisen er et gavekort på 10.000 kroner som skal benyttes til sosiale formål, gratis annonsering i kV og et vandrebilde av Ivar Skogvold. Bildet har man inn til den nye sørvisprisvinner er kåret.

Artikkeltags