Tre er nå trukket ut og den virkelige kampen om den gjeve prisen kan starte for alvor. Det er tiende gang Sørvisprisen skal deles ut. Prisen er et samarbeidsprosjekt mellom Sparebanken Sør og KV.

Kandidatene

Blant de tre kandidatene i andre runde er en gjenganger og to nykommere. Gjengangeren er Stopp en halv, som gikk til topps første gang Sørvisprisen ble delt ut. De andre er Bambini barneklær på Torvet og Spar Kivle på Biørnebyen. Det er første gang både Bambini og Spar Kivle er nominert.

I dag, lørdag kan publikum begynne å stemme på hvem de vil ha som andre finalist i kampen om Sørvisprisen 2018. I første avstemningsrunde vant Sport 1.

– Det er gøy at tre forskjellige helt ulike bransjer er representert, kommenterer Ann Torild Flaten fra Sparebanken Sør.

– Spennende å bli nominert, sier Mette Tveit fra Spar Kivle og Nina Klever og Iselin Klever Fostvedt fra Bambini.

– Like gøy for oss, smiler Cato Lindheim og Johan Karlsson fra Stopp en halv.

HER KAN DU STEMME PÅ DE TRE KANDIDATENE

Finale i desember

Hvem som får den andre finaleplass blir avgjort helt i slutten av oktober. Selve finalen går i desember, hvor vinneren kåres like over nyttår. Publikum kan enten stemme på nettet eller gjennom stemmesedler som finnes hos de tre delfinalistene.

I fjor vant Solbekk Møbler etter en runde hvor det ble levert inn over 700 stemmer.

Tidligere vinnere har vært Stopp en halv, Brødrene Wiig, Kristines Bokkafé, Noahs ark, Onkel Oscar, Mot Gym, Optiker Vestøl, Dekksenteret og Solbekk Møbler.

Sørvisprisen er et gavekort på 10.000 kroner som skal benyttes til sosiale formål, gratis annonsering i kV og et vandrebilde av Ivar Skogvold. Bildet har man inn til den nye sørvisprisvinner er kåret.