Første nyttårsdag går fristen ut - klikk her for å gi din Sørvispris-stemme

Konkurrenter, men kamerater. Stopp en halvs Cato Lindheim (t.v.) og Sport 1s Magnus Asbergsson, kjemper om den tiende utgaven av Sørvisprisen.

Konkurrenter, men kamerater. Stopp en halvs Cato Lindheim (t.v.) og Sport 1s Magnus Asbergsson, kjemper om den tiende utgaven av Sørvisprisen. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Bli med på å avgjøre den spennende Sørvispris-finalen mellom Sport 1 og Stopp en halv. Du kan stemme til og med første nyttårsdag.

DEL

Dette er den tiende Sørvisprisen i rekken, og du kan avgjøre finalen ved å registrere din stemme ved å klikke her.

– Det er to gjengangere og to verdige finalister som møtes i finalen, slo Staale Clamer Gundersen i Sparebanken Sør fast da det ble klart hvem som møtes i årets Sørvispris-finale.

Ingen tilfeldighet

I løpet av året har 72 ulike bedrifter blitt lansert som kandidater til den høythengende Sørvisprisen. I forbindelse med de to delfinalene ble det avgitt rekordmange stemmer. For første gang har finalistene til sammen samlet over 1000 delfinalestemmer.

Sport 1 tok seg til finalen på bekostning av Family Fitness og Ole og Tores Rørservice.

Stopp en halv fikk god konkurranse fra Spar Kivle og Bambini barneklær, men gikk seirende ut av den andre delfinalen.

– Det er ingen tilfeldighet at det er Sport 1 og Stopp en halv som møtes i finalen, mener Staale Clamer Gundersen.

– Begge har vært kandidater i flere år. Stopp en halv vant i 2009, mens Sport 1 ikke har gått til topps ennå. Begge har i alle år klart å holde fokus på service, gitt kundene det lille ekstra. Sånt blir satt pris på og lagt merke til, slår Gundersen fast.

Begrunnelsene

Da Sport 1 ble lansert som finalekandidat, var publikums begrunnelse blant annet følgende: «Hyggelige ansatte», «kjempegod service», «gode tilbud» og «dyktige og blide ansatte».

I begrunnelsen for lansering av Stopp en halv som finalekandidat ble det blant annet sagt om stedet: «hyggelig utested, «kjempegod service», «alltid hyggelig ansatte» og «byens kulturhus».

Det er med andre ord ut fra publikums vurderinger, to jevnbyrdige finalister som kjemper om publikums gunst.

Premien til årets vinner av Sørvisprisen er 10.000 kroner fra Sparebanken Sør, som skal benyttes til velferdstiltak til ansatte. Fra KV vanker det gratis annonse til begge finalistene. Vinneren får dessuten et vandrebilde laget av Ivar Skogvold, som er på et års lån.

Tidligere vinnere av prisen er Stopp en halv, Brødrene Wiig, Kristines Bokkafé, Noah's Ark, Onkel Oscar, Mot Gym, Optiker Vestøl, Dekksenteret og Solbekk Møbler.

Artikkeltags