Gå til sidens hovedinnhold

Fredag åpnes Skåtøyveien for trafikk alle dager

Artikkelen er over 3 år gammel

Det blir pause i arbeidet med Skåtøyveien fram til 1. mars.

- Fra og med fredag 22. desember vil veiarbeidet langs Skåtøyveien ta en pause og veien vil være åpen for all trafikk, opplyser Kragerø kommune på sin hjemmeside.

Veiarbeidet vil starte opp igjen rundt 1. mars neste år og fortsette fram til rundt 1. mai.

- De stopper nå fordi de ikke får gjort så mye mer før det skal asfalteres. Fra 1. mars skal masser som er sprengt bort fjernes, og forberedelse til asfaltering vil starte, sier avdelingsingeniør Terje Johannessen ved enhet for vei og park.

KV meldte i november at arbeidet med Skåtøyveien ligger foran skjema. Andre etappe av oppgraderingen av veien startet 18. september og med arbeidsorganiseringen, som ble gjort med tre lange arbeidsdager i uka og vanlig arbeidstid torsdager, har kontinuiteten i prosjektet medført at det har hatt stor framdrift.

– Ja, det kan jeg bekrefte. Vi har kommet lenger enn det vi så for oss, sa Johannessen ved enhet for vei og park i kommunen til KV i november.

Kragerø kommune har totalt bevilget 15 millioner kroner til opprusting av veien på Skåtøy. I første etappe var det bevilget fem millioner kroner og andre etappe, som man nå holder på med, er det bevilget 10 millioner.

Les også

De er strålende fornøyde med den nye Skåtøyveien

 

Kommentarer til denne saken