Nå har Skagerrak Sparebank kjøpt eiendomsmeklerfirma i Arendal - vurderer også banketablering

OPPKJØP: Banksjefene Jan Kleppe (t.h.) og Jon Guste-Pedersen i Skagerrak Sparebank har vært på handletur i Arendal. (Foto: Privat)

OPPKJØP: Banksjefene Jan Kleppe (t.h.) og Jon Guste-Pedersen i Skagerrak Sparebank har vært på handletur i Arendal. (Foto: Privat)

Artikkelen er over 2 år gammel

Skagerrak Sparebank er i ferd med å få fotfeste sørover.

DEL

Det er eiendomsmeklervirksomheten DePresno & Parnere AS som Skagerrak Sparebank nå har kjøpt. DePresno & Partnere sin franchiseavtale med Privatmegleren vil bli erstattet med en tilknytning til Aktiv Eiendomsmegling, i likhet med Skagerrak Sparebanks øvrige eiendomsmeklerselskaper.

- DePresno & Partnere har gjennom en årrekke vært markedsleder innenfor eiendomsmekling i Arendal og har således en solid markedsposisjon i Arendal og andre deler av Agder. Skagerrak Sparebank kjøper en eiendomsmeklervirksomhet med dyktige medarbeidere og historisk god lønnsomhet, skriver administrerende banksjef Jan Kleppe og banksjef for forretningsutvikling, Jon Guste-Pedersen, i en pressemelding.

Vurderer bank

- Dette vil på en god måte styrke vår posisjon innenfor eiendomsmekling både på bolig- og fritidsmarkedet. Skagerrak Sparebank ser Agder som en naturlig del av vårt fremtidige markedsområde. Eiendomsmegling er en viktig del av vårt totaltilbud i de markeder vi arbeider i. Banken vil derfor vurdere en banketablering i Arendal i løpet av 2018,  heter der videre.

- Totalt sett vil bankens eiendomsmeklervirksomhet etter kjøpet representere en omsetning på i overkant av 42 millioner kroner, som er snittet for de tre siste årene, opplyser Kleppe og Guste Pedersen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken