Politiet går ut med nye bilder og navn på savnet kvinne

Foto: Politiet/privat

Foto: Politiet/privat

Artikkelen er over 1 år gammel

Politiet går torsdag formiddag ut med nye bilder og navn av den savnede kvinnen i Seljord.

DEL

Kvinnen som er savnet i Seljord er fortsatt ikke funnet. Nå går politiet ut med nytt bilde og oppdatert informasjon om kvinnen. Navnet frigis i samråd med savnedes familie.

Lørdag 01. juni ble Sigrun Finckenhagen Borgen meldt savnet til politiet av sine pårørende. Gjennom helgen gjennomførte politiet, brannvesenet og frivillige mannskaper fra Røde Kors søk etter savnede i Seljordsområdet som dessverre ikke ga resultat.

Politiadvokat ved Sør-Øst politidistrikt, Christian Ytterbø, sier til TA at de oppfordrer publikum til å komme med tips i saken.

– Politiet har gjort flere undersøkelser i saken, herunder gjennomgang og oppfølging av tips, undersøkelser av teknologiske spor, samt avhør av siktedes omgangskrets og andre mulige vitner, opplyser politiadvokat Christian Heitmann Ytterbø.

– Det er lite nytt i forbindelse med søket, og det jobbes fortsatt med patruljer i området, sier Ytterbø.

I en pressemelding melder politiet at siste sikre observasjon av savnede var i Seljord sentrum fredag 31.05.19 cirka klokken 12:00, og videre så ble hun meldt observert i Bø sentrum samme dag cirka klokken 13:30. Det er til nå ukjent for politiet hvordan savnede skal ha tatt seg fra Seljord til Bø, og politiet ønsker derfor å komme i kontakt med vitner som kan belyse dette.

Etterlyser bil

Av interesse for politiet er også av en stor mørkegrønn, SUV-type 4x4, 2010 modell eller nyere, som er observert i Ulefoss sentrum fredag 31.05.19 ca. kl. 20:30. Bilens skjermer gikk utover og den hadde sølvfargede felger. Da bilen muligens kan knyttes til savnede ønsker politiet å komme i kontakt med vitner som har sett denne bilen, eller eier av slik bil som har kjørt i Ulefoss i det aktuelle tidsrommet.

Politiet har pr. i dag ikke konkret informasjon om hvor savnede befinner seg, og alle observasjoner av savnede etter fredag 31.05.19 kl. 12:00 er derfor av interesse, samt annen informasjon som kan tenkes å ha betydning for saken.

– Publikum bør ha lav terskel for å melde til politiet, for så å la politiet vurdere om informasjonen er relevant eller ikke, sier Ytterbø.

Politiet har ingen mistanke om at det har skjedd savnede noe straffbart. Savnede er 44 år, 162 cm høy, har langt lyst hår til nedenfor korsryggen og normal kroppsbygning.

Artikkeltags