Jonas Heiland (23) er savnet i Tyrkia: Politi og familie ber om tips

Jonas Heiland (23) har vært savnet siden 24.april. Nå ber familie og politiet om tips.

Jonas Heiland (23) har vært savnet siden 24.april. Nå ber familie og politiet om tips. Foto:

23-åringen fra Gjerstad forsvant fra Antalya flyplass onsdag i forrige uke. Han har ikke med seg id-papirer, pass eller bankkort.

DEL

Det var igjerstad som først skrev om saken.

Ifølge lensmann Odd Holum, ber familien til Heiland nå om alle tips de kan få for å oppspore 23-åringen. Det er offisielt Oslo-politiet som leder etterforskningen, da Heiland har bostedadresse i Oslo.

Jonas Heiland kommer fra Gjerstad, og som ung gutt meldte han overgang til Kragerø IF fotball. Mens han spilte på Kragerø fikk han debuten på G15-landslaget, og gikk senere videre til Odd og Pors. I 2014 kom han tilbake til KIF, og spilte for klubben fram til våren 2016.

Da Heiland debuterte på G15-landslaget, spilte han sammen med blant andre Mats Møller Dæhli, Bård Finne og Herman Stengel.

UD, lokalt politi i Antalya/Side, den norske ambassaden i Tyrkia, Kripos og Interpol, og så videre er informert og bistår politiet i Norge, sier Holum:

– Dette er ikke en sak det jobbes med fra Risør, men vi bistår familien med alt det vi kan gjøre. De er naturlig nok interessert i alle tips som kan finne 23-åringen igjen, og er i en svært vanskelig situasjon, sier Holum.

Ifølge igjerstad skal Heiland ha forsvunnet fra familien på flyplassen i Antalya.

SavnetGruppa i Oslo-politiet, som har ansvar for saken i Norge, opplyser at man kan ringe +47 22669050 hvis man har tips i saken.

Artikkeltags