Vi sender Sannidal/Krokens damekamp direkte i kveld

Vinner Sannidal/Kroken oppgjøret tirsdag kveld, ender det sammensatte laget på andre plass på tabellen.

DEL

Går Sannidal/Kragerø seirende ut av oppgjøret mot Skarphedin 2 tirsdag kveld, er det lagets beste prestasjon noen gang. KV streamer sesongens siste 4.-divisjonskamp for kvinner da Sannidal/Kroken møter Skarphedin 2 på Kollbånn.

Kampen ser du her.

"All in»

Sannidal/Kroken har hatt en kjempegod høstsesong med blant annet seier over divisjonsvinner Snøgg 2, for deretter å ta tre seiere på rappen. Nå fikk ikke hjemmelaget den beste oppladningen da Sannidal/Kroken tapte hele 5–1 borte for Skade.

Men nå er den kampen historie og laget går «all in» for å vinne sesongens siste seriekamp og sikre seg en historisk god plassering i kvinnenes fjerde divisjon.

Gleder seg

– Vi startet sesongen dårlig, men det har hele tiden gått framover. Særlig i høst har vi vært gode, selv om vi tapte den siste bortekampen. Vi er avhengig å vinne mot Skarphedin 2 for å sikre andreplassen. Laget har blitt mer og mer samspilt utover i sesongen, og innsats er typisk for oss, mener kaptein Mette Breilid Thorsen, som sammen med sine lagvenninner gleder seg både til kveldens kamp og at KV streamer den.

KV streamer kampen som starter klokken 19.00, og oppgjøret blir kommentert av Trond Nøstvold Tou.

Artikkeltags