KV sender direkte fra påskebadet

Trond Nøstvold Tou og Nico Jørgensen er klare for streaming av påskebadet.

Trond Nøstvold Tou og Nico Jørgensen er klare for streaming av påskebadet. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

KV skal streame påskebadet direkte, bader for bader, fra klokka 13.40 påskeaften.

DEL

– Selve badet starter klokka 14.00, men KV vil være på plass litt før for å få med stemningen på bryggene rundt Jens Lauersøns plass, sier nettredaktør Trond Nøstvold Tou.

Han står bak kamera under sendingen, mens Nico Jørgensen skal kommentere påskebadet.

– Dette er det første forsøket vårt på streaming, så vi håper folk bærer over med oss hvis det oppstår noen barnesykdommer. Men streamen er i alle fall testet, og den skal fungere som planlagt, sier Nøstvold Tou.

KV har nylig investert i nytt utstyr både for video og streaming.

– Dette er gjort for å gi leserne våre et tilbud om direktesendinger, og vi jobber nå med planer for hvilke arrangementer vi skal streame framover, sier nettredaktøren.

Rundt 100 badere

De siste årene har cirka 100 mennesker hoppet fra Bybrua, og ned i mer eller mindre kaldt vann for å få heder, ære og en T-skjorte som bevis på at de har badet i Kragerø.

Påskebadet på påskeaften markerer på mange måter starten på sommeren i Kragerø, og det vil være stor aktivitet i sentrum denne dagen. Det er blant annet Bondens Marked på Torvet og salgsboder med husflid og håndarbeid på Jernbanetorget.

Ofte kommer folk kommer folk utenbys fra for å hoppe i vannet ved Blindtarmen.

– Det har vi mange eksempler på. Faktisk er det flere tilreisende og hytteeiere som deltar enn fastboende. Det beviser at dette er noe folk kommer for å oppleve, sier Audun Solbekk, som er en av arrangørene.

For abonnenter

Sendingen fra påskebadet er forbeholdt KVs abonnenter. Er du allerede abonnent vil du ha tilgang til sendingen ved å opprette en Aid-bruker. Det gjøres enkelt på kv.no, og du får tilsendt passord på mobiltelefonen din.

Se oppskriften på hvordan du oppretter Aid-bruker her:

Artikkeltags