Nytt advokatfirma spesialisert på helsespørsmål

NYTT ADVOKATFIRMA: Lars Swanstrøm (til venstre) og Bjørn Vidar Bråthen har åpnet firmaet «Hjemmeadvokaten AS». Foto: Per Eckholdt

NYTT ADVOKATFIRMA: Lars Swanstrøm (til venstre) og Bjørn Vidar Bråthen har åpnet firmaet «Hjemmeadvokaten AS». Foto: Per Eckholdt

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

Tidligere politimester i Kragerø Bjørn Vidar Bråthen, og hans kompanjong, jurist Lars Swanstrøm, har åpnet Hjemmeadvokaten AS.

DEL

Selskapet skal dekke alle områder innenfor det juridiske faget, men skal spesialisere seg innenfor enkelte områder.
– Vi er et advokatfirma i tradisjonelle former, men skal spesialisere oss innenfor helse-, trygde-, Nav- og pensjonistjus. Dessuten er jeg personlig interessert i dyrevelferd. Etter hva vi har registrert er det ingen advokatfirmaer i Telemark som har dette som sine spesialområder, forteller advokat Bjørn Vidar Bråthen og jurist Lars Swanstrøm.
Bråthen etablerte firmaet i 2011, men har av ulike årsaker ikke vært særlig aktiv før nå. Sammen med Lars Swanstrøm fra Oslo blir Hjemmeadvokaten AS det ferskeste skuddet på advokatfirmastammen i Kragerø.
– Vårt geografiske område strekker seg over hele landet, og lokalt ser vi både mot Gjerstad, Risør, Drangedal og resten av Telemark. Vi har allerede godt i gang med praksisen, påpeker Bråthen.
Selskapets filosofi er å tilby juridiske tjenester raskt med høy kvalitet, god oppfølging og innenfor en fornuftig og gunstig pris.
Hjemmeadvokaten AS har etablert seg i den gamle jernbanestasjonen i Kragerø.

Artikkeltags