Gå til sidens hovedinnhold

Millionkontrakt

Artikkelen er over 10 år gammel

Entreprenørselskapet Kruse Smith har halt i land en kontrakt verd minst 60 millioner kroner.

Dette bekrefter daglig leder ved Kruse Smiths avdeling i Kragerø David Kristiansen overfor KV.

– Dette var veldig moro. Det var fem selskap som konkurrerte om anbudet på «nye» Brotorvet på Stathelle. Prosjektet var tøft priset, og marginene små. Men vi hadde de beste prisene og vil tjene på oppdraget, forteller Kristiansen videre.

Betongarbeid

Kruse Smith blir hovedentreprenør og skal selv stå for alt betongarbeidet.

– For oss betyr det full sysselsetting for våre betongarbeidere hele neste år. På det meste vil det dreie seg om rundt 30 personer. Firmaet ellers har full sysselsetting fram til påske neste år, og vi ser veldig lyst på framtiden, framholder David Kristiansen. Han legger også til at kontrakten for bygging av et utvidet forretningssenter «Brotorvet», kan bli enda større, uten at han kan gå noe nærmere inn på hva dette er nå.

– Dessuten skal man heller ikke se bort ifra at kontrakten kan gi ringvirkninger for det lokale næringsliv i Kragerø, legger han til.

Flere prosjekter

David Kristiansen håper dessuten at det vil skje en oppstart av de planlagte arbeidene i Kirkebukta.

– Det er på høy tid at man setter i gang med disse prosjektene, mener han. Kruse Smith ønsker også et ord med i laget når det gjelder bygging av et Sjøfartsmuseum i Porsgrunn og et kulturhus samme sted.

Kruse Smith vil dessuten satse mye på å få oppdraget med å bygge den nye skolen i Prestestranda i Drangedal når anbudspapirene fra Drangedal kommune er ferdige.

– Alt i alt ser vi ganske så positivt på framtida for Kruse Smiths avdeling i Kragerø, påpeker David Kristiansen.

Kommentarer til denne saken