Gå til sidens hovedinnhold

Janna blir daglig leder i næringsforeningen

Artikkelen er over 4 år gammel

Janna Pihl (43) er ansatt som daglig leder i nystiftede Kragerø næringsforening.

Det var under stiftelsesmøtet for næringsforeningen onsdag kveld at Pihl ble presentert som daglig leder for den nye foreningen. Styreleder Jan Petter Abrahamsen sto for presentasjonen.

Det er Kragerø gårdeierforening, Visit Kragerø og Kragerø håndverk- og industriforening som nå har slått seg sammen i Kragerø næringsforening.

Bred erfaring

Pihl har over 20 års erfaring fra reiselivsbransjen, de siste ti av dem som ansatt ved Kragerø Resort. Der har hun de siste fire årene vært en del av ledelsen, først som daglig leder i hotelldriften og deretter som driftsdirektør i morselskapet. I 2017 har hun dessuten vært konstituert daglig leder i Kragerø Golf.

43-åringen er utdannet veileder og coach, med kompetanse innen prosessveiledning og organisasjonsutvikling. Hun har sentrale styreverv som nestleder i NHO reiseliv Sør og som styremedlem i Visit Kragerø.

Pihl er opprinnelig fra Skåne i Sverige, men har bodd i Norge siden 1993. Nå er hun bosatt på Levangsheia sammen med mann og to barn.

- Trenger støttespillere

– Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben i den nye foreningen. Jeg har min bakgrunn innen reiselivet, men nå skal jeg være daglig leder for en forening som favner mer enn reiseliv. Derfor er jeg avhengig av gode støttespillere, noe jeg vet det er i nystiftede Kragerø næringsforening, forteller hun.

Pihl tiltrer jobben 2. oktober og skal trolig ha kontor i Håndverkeren, sammen med lederen av kommunens utviklingsprogram.

Jan Petter Abrahamsen er ikke i tvil om at man i Janna Pihl har fått en dyktig daglig leder, noe som også ble understreket av flere av dem som var til stede på stiftelsesmøtet.

Kommentarer til denne saken