Gå til sidens hovedinnhold

Mamma Mia, for et billettsalg!

Artikkelen er over 3 år gammel

Det er Mamma Mia-feber i både Kragerø og Drangedal. Premieren vil gå for fulle hus i både Tokestua og Kragerø Biograf. I Tokestua legges det også opp til en Mamma Mia-happening.

«Mamma Mia! Here we go again» har norgespremiere fredag. I Kragerø var 171 billetter av 172 solgt til den første visningen solgt onsdag ettermiddag. I Tokestua er det også godt forhåndssalg, og kultursekretær Johnny Stene regner med fullt hus til premieren.

– Dette blir ganske sikkert sommerens store publikumsfilm, sier kinoansvarlig i Kragerø, Erik Hofsten.

Han er ikke i tvil om at filmen vil trekke et meget stort publikum utover. I Kragerø er det til nå booket åtte visninger av «Mamma Mia! Here we go again».

Happening

– Gjennom god og solid markedsføring er det stor interesse for denne filmen i Drangedal. Det er ikke vanlig med stort forhåndssalg i bygda, men jeg er ganske så sikker på at premieren vil gå for fullt hus, det betyr 160 plasser. Vi har fått enorm respons når vi har lagt ut informasjon om filmen på Facebook, opplyser Johnny Stene.

Nytt lydanlegg

I Kragerø biograf – Norges eneste kino som fortsatt kalles biograf – tas et helt nytt lydanlegg i bruk til Mamma Mia-filmen.

– Det nye lydsystemet har betegnelsen Dolby ATMOS og består av 46 høyttalere i salen, mange av dem i taket. Dette vil gi publikum et bedre inntrykk av hvor lyden kommer fra. Systemet gjør også at musikken og handlingen kommer tettere på, uten at lyden blir for høy, opplyser Erik Hofsten.

I Kragerø vises filmen fredag, søndag, mandag, tirsdag og onsdag. Det er solgt noe billetter til alle forestillingene, mendet er fortsatt godt med plasser. Forhåndssalget på de tre siste forestillingen i denne omgang, er ikke ennå lagt ut for salg.

Da den første Mamma Mia-filmen ble vist i Kragerø for ti år siden ble det satt publikumsrekord med til sammen 3000 besøkende.

Kan man håpe på det samme denne gang?

Kommentarer til denne saken