Kroken sikret seg opprykkskvalik etter storseier

Kroken vant lekende lett 7-0 mot Langesund 2 på Sandvann lørdag.

DEL

Dermed sikret de mørkeblå seg retten til å spille om å rykke opp fra 7. divisjon. Simen Rosland, et selvmål og Tobias Amundsen gjorde at det sto 3-0 til pause. I andre omgang økte Kroken med to mål av Jon-Reidar Haugland og ett hver av Sindre Skoglund og Ørjan Øverland.

Dermed kan verken Kviteseid (25 poeng på 15 kamper), Stathelle 2 (24 poeng på 14 kamper) eller Herkules 2 (20 poeng på 13 kamper) nå igjen Kroken, som står med 31 poeng etter 15 kamper. Stridsklev (38 poeng på 14 kamper) rykker direkte opp fra Krokens avdeling.

Hvem motstanderen fra avdeling B blir er foreløpig ikke avklart. Her har Fossum sikret seg direkte opprykk, mens det i øyeblikket er Gulset 2 som ligger best an med tanke på opprykkskvaliken. De er ferdigspilt med 25 poeng etter 14 kamper. Bak der kan tre andre lag komme seg forbi og sikre seg kvalikplassen.

Rjukan/Tinn ligger best an med 23 poeng etter 12 kamper. De har alt i egne hender, for de møter Helgen (22 poeng på 12 kamper) og Storm 3 (22 poeng på 12 kamper) i de to siste oppgjørene.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag, din klubb eller din kamp. Del opplevelsene dine med KVs lesere

Artikkeltags