KV sender direkte: Dette sier listetoppene om valgresultatet

    KVs Jeanette Brubakken fikk partitoppenes reaksjoner direkte etter resultatene var klare. Video: Sondre Lindhagen Nilssen

    Av

    Så raskt det er mulig etter at valgresultatet for Kragerø foreligger i kveld, vil KV direktesende intervjuer med listetoppene fra flere av partiene.

    DEL

    – Kommunens valgsekretariat har opplyst at de har ambisjoner om å ha valgresultatet klart rundt klokken 23 i kveld. Så fort det lar seg gjøre etter det, vil vi samle så mange som mulig av listetoppene i KVs lokaler i Bryggasenteret. Så akkurat når sendingen starter, er det derfor litt vrient å si nå, siden vi ikke vel nøyaktig når valgresultatet kommer, sier KV-redaktør Espen Solberg Nilsen.

    – Det er bare å følge med på KV.no utover kvelden. I tillegg til direktesendingen blir det mye valgstoff på KV.no utover kvelden fra Kragerø og Drangedal. Blant annet er resultatet fra opptellingen av forhåndsstemmene i Kragerø ventet i 21-tiden, legger Solberg Nilsen til.

    Valgvakene

    De fleste partiene i Kragerø holder sine valgvaker på utesteder rundt Blindtarmen.

    – Vi satser på at de fleste listetoppene tar seg en tur over Bybrua, for å gi sine umiddelbare kommentarer på valgresultatet i KVs direktesending, sier Solberg Nilsen.

    KV er kjent med at det holdes valgvaker følgende steder:

    • Arbeiderpartiet: Stopp en halv fra ca. kl. 20.00
    • Rødt: Jensemann fra kl. 20.00
    • MDG: Konas cocktail bar fra kl. 19.00
    • Frp: Amadeus fra kl. 19.30
    • Senterpartiet: Sveia fra kl. 19.30
    • Høyre: Tollboden fra kl. 20.00

    KV sender for øvrig også TAs valgsending, som har fokus på de andre kommunene i Telemark, i tillegg til valget til det nye, sammenslåtte fylket Vestfold og Telemark. TAs valgsending kan du følge her fra klokken 20.30.


    Artikkeltags