Kjørte inn i betongsperre i veiarbeidsområde

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Det er 50-sone og veiarbeider på stedet hvor en personbil mandag kveld kjørte inn i en betongsperre. Politiet utelukker ikke at bilen holdt høy fart.

DEL

En 36 år gammel mann fra Arendal ligger på Oslo universitetssykehus med alvorlige skader etter ulykken mandag kveld.

Sykehuset opplyser tirsdag morgen at skadene fortsatt er uvaklarte.

Mannen var alene i bilen. Han ble fløyet direkte til Oslo i luftambulanse.

Personbilen havnet på taket og karakteriseres av politiet som totalvrak.

- Store skader

Ulykkesanalysegruppen (UAG) til Statens vegvesen var på stedet mandag kveld for å gjøre sine undersøkelser. Denne gruppen gransker de alvorligste trafikkulykkene.

- Det er for tidlig å konkludere, men det er 50-sone på stedet og bilen har fått store skader, sier etterforskningsleder Tor Erik Hegle ved Kragerø politistasjon.

Politiet i Kragerø fortsetter etterforskningen av ulykken med avhør av vitner og ytterligere undersøkelser av bilvraket. Det blir også utarbeidet en rapport om bremsesporene for å kunne si noe om farten.

- Dessuten kontakter vi jo sykehuset for å høre når det blir mulig å avhøre føreren av bilen, avslutter Hegle.

Bygger midtdeler

Ulykken skjedde sør for Tangen-krysset på E18 i Sannidal i Kragerø.

Det var ved 1930-tiden mandag kveld at personbilen smalt inn i en sjikane i betong som brukes til å lede trafikken i forbindelse med veiarbeidene på stedet. Det bygges midtdeler på E18 og i den forbindelse er fartsgrensen redusert til 50 km/t.

Det ble store skader på bilen og E18 var stengt i flere timer etter ulykken. Politiet utelukker ikke at bilen holdt for høy fart.

Artikkeltags