– Vi er beæret

OVERRASKET: Daglig leder Øystein Øygarden Tregde og ansatt Sebastian Jørgensen er svært fornøyde med å bli nominert til Sørvisprisen.

OVERRASKET: Daglig leder Øystein Øygarden Tregde og ansatt Sebastian Jørgensen er svært fornøyde med å bli nominert til Sørvisprisen. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Daglig leder Øystein Øygarden Tregde legger ikke skjul på at han ble overrasket over nominasjonen.

DEL

– Det er bare helt fantastisk, dette er vi kjempeglade for, sier Øystein Øygarden Tregde.

To år etter åpningen i 2017 er Sport Outlet nå nominert til Sørvisprisen. Med sine sju ansatte har butikken vært et populært tilskudd på Amfi-senteret i Sannidal, og Tregde forteller at de jobber aktivt med service i butikken.

– Jeg har hele tiden prøvd å gjøre butikken så personlig som mulig. Jeg sier til de ansatte at de skal behandle kundene som om de er familie, venner eller naboer, sier han.

– Lytte til kundene

I kjeden er det i dag over 70 butikker på landsbasis som selger sportsklær.

Tregde forteller at det ikke behøver å være dyrt å bruke naturen, og at det er viktig for han og hans ansatte å lytte til kundene.

– Vi har en familieorientert butikk, og vi bestemte oss tidlig for at vi ikke skulle være den type butikk som prakker på kundene noe de egentlig ikke trenger. Da er det viktig å lytte til kundene, slik at de får en god opplevelse, sier han.

Tregde, som opprinnelig kommer fra Sørlandet, har god erfaring fra servicebransjen. Han forteller at han tidligere har jobbet i bransjen på mindre steder enn Kragerø, og at ordet sprer seg raskt om kundene ikke er fornøyde.

– Er man sur, mutt og vanskelig, så har man ingenting i bransjen å gjøre, sier han.

Første på senteret

Ved butikken i Sannidal har de ansatte gjentatte ganger reist ut av byen for å få tak i en vare som kunden har etterspurt. At de nå er nominert til Sørvisprisen vitner dermed om fornøyde kunder.

– Det har hendt at jeg har satt meg i bilen for å hente et par sko i butikken på Brotorvet, sier Tregde og ler.

Å bli nominert til Sørvisprisen hadde de ikke regnet med, og gleden var derfor stor da telefonen kom.

– Vi ble helt paffe. Vi føler ikke at vi har vært her så lenge, og så er vi den første butikken på senteret som er nominert. Vi er beæret over tilliten, sier han.

Artikkeltags