Trenger kandidater til Sørvisprisen

Kom med forslag! Assisterende banksjef i Sparebanken Sør, Staale Gundersen, oppfordrer publikum til å komme med forslag til sørvispriskandidater.

Kom med forslag! Assisterende banksjef i Sparebanken Sør, Staale Gundersen, oppfordrer publikum til å komme med forslag til sørvispriskandidater.

Artikkelen er over 3 år gammel

Nå kan publikum komme med forslag på kandidater til den andre finalisten i kampen om Sørvisprisen. Den første finalisten ble stemt fram i sommer, og ble Tårnbrygga Kafé.

DEL

Kandidater kan foreslås både via KV.no og gjennom forslagssedler i Sparebanken Sørs avdeling i Kragerø.

– I fjor kom det inn forslag på 62 forskjellige bedrifter, og vi håper selvsagt på noe av det samme også denne gang, sier assisterende banksjef Staale Gundersen i Sparebanken Sør.

Publikum kan komme med forslag på kandidater fram til 1. november, gjerne med en begrunnelse. I løpet av uke 45 lanseres kandidatene og publikum gis to uker til å stemme på sin favoritt. Avstemningen avsluttes i uke 47, og i uke 50, midt i desember, kåres årets vinner av Sørvisprisen 2016.

Møter Tårnbrygga

Første finalist er Tårnbrygga Kafè, som fikk utrolig mange stemmer i første runde.

Det er åttende gang Sørvisprisen deles ut. Tidligere vinnere er: Stopp en halv, Brødrene Wiig, Kristines Bokkafè, Noahs ark, Onkel Oskar, MOT gym og i fjor optiker Jon Vestøl.

– Denne konkurransen gjelder for næringsdrivende i hele Kragerø kommune, og det er publikum selv som kårer vinneren, smiler Staale Gundersen.

Artikkeltags