Sørvisprisen: Stem fram ny finalist

Kandidat: Olav Lindestad og Dekksenteret på Dalane er delfinalist i kampen om Sørvisprisen.

Kandidat: Olav Lindestad og Dekksenteret på Dalane er delfinalist i kampen om Sørvisprisen.

Artikkelen er over 3 år gammel

16 forretninger og næringsdrivende fikk stemmer. Tre kandidater skilte seg ut, og fikk plass i den andre delfinalen i kampen om årets Sørvispris.

DEL

De tre som fikk flest stemmer i andre avstemningsomgang om Sørvisprisen var Linkjendal Bilforretning AS i Sannidal, Dekksenteret på Dalane og Kafé Morfar i Kragerø sentrum.

– Dette var veldig hyggelig, og det er første gang publikum har stemt oss fram til en slik delfinale, smiler daglig leder hos Linkjendal Bilforretning, Geir Arne Wefald.

– Klart det er gøy at publikum setter pris på den jobben vi gjør. Vi har vært nominert tidligere, men vant ikke da, sier Olav Lindestad, daglig leder hos Dekksenteret.

– Dessverre er Kirsi borte akkurat i dag, men vi er helt sikre på at hun synes det er veldig moro å bli en av de tre som skal konkurrere om den andre finaleplassen, sier Tonje Knutsen og Oddmund Reidar Grundstad hos Kafé Morfar.

Gode kandidater

– Vi fikk inn forslag på mange gode kandidater, og den geografiske spredningen blant disse var veldig god, forteller assisterende banksjef i Sparebanken Sør i Kragerø, Staale C. Gundersen.

Til slutt viste det seg altså at Linkjendal Bilforretning, Dekksenteret og Kafé Morfar hadde fått flest stemmer i nominasjonsrunden.

Avstemningen har allerede startet på KV.no, mens stemmesedlene som trykkes i avisa kan leveres inn hos KV eller hos Sparebanken Sør. Avstemningen om den siste finaleplassen går fram til og med 30. november.

Det var for øvrig Tårnbrygga Kafé og servicesenter som vant den første avstemningsrunden, og som enten møter Linkjendal Bilforretning, Dekksenteret eller kollega Kafé Morfar i den store finalen.

Midt i desember vil vinneren av årets Sørvispris 2016 bli kunngjort.

- Opp til publikum

Vinneren av Sørvisprisen får en gavesjekk på 10.000 kroner fra Sparebanken Sør, som skal benyttes til et sosialt formål for ansatte. Videre får vinneren et vandretrofé i form av et maleri og gratis annonsering i KV.

Det er åttende gang Sparebanken Sør og KV samarbeider om Sørvisprisen. Tidligere vinnere har vært Stopp en halv, Brødr. Wiig, Kristines Bokkafé, Noahs ark, Onkel Oskar, MOT gym og i fjor var det optiker Jon Vestøl.

– Nå er det opp til publikum å engasjere seg, sier Gundersen.

Artikkeltags