– Årets vinner blir den tiende i rekken, og vi er på jakt etter bedrifter og virksomheter i Kragerø kommune som strekker seg litt ekstra, sier assisterende banksjef for næring i Sparebanken Sør, Staale Gundersen.

Kan nomineres igjen

Det er ingen hindring mot å nominere noen at de har vært med i kampen om Sørvisprisen før.

– Selv om noen har vært nominert før, så kan de nomineres igjen, sier medierådgiver Kristin Enge Minde i KV.

Forslag til kandidater kan leveres på [email protected] eller på papir til KV eller Sparebanken Sør.

– Forslagsrunden blir avsluttet 20. mai. Da blir det en avstemning blant de tre kandidatene som blir foreslått flest ganger, sier Gundersen.

700 stemmer

De siste årene har det kommet inn rundt 700 stemmer i forbindelse med finalerunden i Sørvisprisen, også i fjor da Solbekk Møbler til slutt sto igjen som vinner.

– Gjennom 2017 ble 28 forskjellige bedrifter foreslått som kandidater. Disse er spredt over hele kommunen, innen bransjer som handel, helse, håndverk, restaurant og annen tjenesteyting, sier Gundersen.

– Er det noe felles blant de bedriftene som blir foreslått som kandidater?

– Det som går igjen er at man får litt mer service enn man forventet, at folk følger seg godt mottatt og velkomne og at betjeningen er blid og hyggelig, sier den assisterende banksjefen.

Vinneren av finalen får en gavesjekk på 10.000 kroner fra «Sør», som skal benyttes på velferdstiltak blant de ansatte. KV gir en gratis annonse til begge delfinalistene, som kåres i juni og desember. Vinneren mottar også et vandrebilde av Ivar Skogvold, som lånes i et år.

Klikk her for å sende inn ditt forslag!

Tidligere vinnere

2017: Solbekk Møbler.

2016: Dekksenteret.

2015: Optiker Vestøl.

2014: Mot Gym.

2013: Onkel Oscar.

2012: Noah's Ark.

2011: Kristines Bokkafé.

2010: Brødrene Wiig.

2009: Stopp en halv.