Sørvisprisen: Hvem skal møte Aasvik Taxi i finalen? Du kan foreslå kandidat

Trenger kandidater: - Kom med forslag til andre finalist i kampen om årets Sørvispris, oppfordrer Per Tore Jensen fra Sparebanken Sør og KVs Kristin Enge Minde.

Trenger kandidater: - Kom med forslag til andre finalist i kampen om årets Sørvispris, oppfordrer Per Tore Jensen fra Sparebanken Sør og KVs Kristin Enge Minde.

Av

Sparebanken Sør, Kragerø Næringsforening og KV trenger kandidater som skal bli andre finalist i kampen om Sørvisprisen 2019.

DEL

Alle bedrifter og virksomheter i hele Kragerø kommune kan bli foreslått, og det er opp til publikum å avgjøre hvem som «strekker seg litt lengre» enn forventet, gir deg som kunde det lille ekstra, eller rett og slett gir deg en god følelse.

– Kom med forslag til kandidater. Frist for å komme med forslag er 30. september. Tidligere års vinnere kan også bli foreslått. Vi ønsker en liten begrunnelse for hvorfor man foreslår nettopp denne bedriften, forteller Per Tore Jensen i Sparebanken Sør og Kristin Enge Minde fra KV.

Slik kårer vi en vinner

Det inviteres til å komme med forslag på kandidater to ganger i løpet av året. Det kjøres en runde på våren og en på høsten, hvor det kåres en finalist i hver runde. I hver runde står avstemningen mellom tre kandidater som etter publikums forslag blir plukket ut av en jury. Finale er i desember, hvor to finalister møtes og folket avgir stemmer.

– En jury bestående av en representant fra KV, Sparebanken Sør og Kragerø Næringsforening, vurderer forslagene som blir innsendt. Det gjøres en helhetsvurdering ut fra begrunnelsene som er gitt, antall som foreslår kandidaten, servicegrad og omdømme, samt kandidatens deltakelse i tidligere kåringer, forklarer Jensen og Enge Minde.

Penger og fond

De to vinnerne (våre og høst) mottar en halvside gratis annonseplass i KV påfølgende måned. En forslagsstiller mottar en fondsandel på 1000 kroner i Skagenfondene fra Sparebanken Sør. Hovedvinneren i desember mottar 10.000 kroner fra lokalbanken, som skal benyttes til velferdstiltak i virksomheten.

I juni 2019 ble Aasvik Taxibåt ved Geir Aasvik foreslått og valgt ut som 1.-kandidat.

Avstemningen starter lørdag 7. september og pågår til 30. september, på KVs og Sparebanken Sørs nettsider.

Tidligere vinnere av prisen er: Stopp en halv AS, Brødrene Wiig AS, Kristines Bokkafé, Noah's Ark, Onkel Oscar AS, Mot Gym, Optiker Vestøl AS, Dekksenteret AS, Solbekk Møbler AS og Sport 1 Kragerø AS.


Artikkeltags