Naboer i dragkamp om Sørvisprisen

Sørvisprisen: Kampen om Sørvisprisen står mellom Ch. Hiis Blomster ved Cathrine Brekka Hiis (til venstre) og optiker Jon Vestøl (til høyre). På bildet også, Ann Torild Flaten og Nico Jørgensen.

Sørvisprisen: Kampen om Sørvisprisen står mellom Ch. Hiis Blomster ved Cathrine Brekka Hiis (til venstre) og optiker Jon Vestøl (til høyre). På bildet også, Ann Torild Flaten og Nico Jørgensen.

Artikkelen er over 4 år gammel

Dragkampen om hvem som stikker av gårde med Sørviprisen 2015 har startet.

DEL

Nå er det opp til publikum å stemme fram hvem som til sjuende og sist kan utropes til årets sørvisvinner.

Kampen

Kampen står mellom naboforretningene Ch. Hiis Blomster og Optiker Vestøl. Ch. Hiis har kjempet om Sørvisprisen en gang tidligere, mens finalekampen er en ny erfaring for Jon Vestøl hos Optiker Vestøl.

Gjennom året har publikum via delfinaler plukket ut sine kandidater og stemt fram sine vinnere. I den første delfinalen fikk Ch. Hiis ved Cathrine Brekka Hiis flest stemmer. I den andre delfinalen sto kampen mellom Optiker Vestøl, Europris på Kalstad og Skagerakfisk. Midt i november hadde publikum sagt sitt og stemmene talt opp. Optikeren og hans serviceinnstilte mannskap gikk seirende ut av kampen og møter «blomsterpikene» i den avgjørende kampen.

Finalevstemningen startet for to dager siden. Avstemningen skjer enten ved å sende e-post til stemme@kv.no eller ved å levere stemmeseddelen til KV eller i en av butikkene. Det er også mulig å sende sms til 2470 med kodeordet KBV 1 for Ch. Hiis eller KBV 2 for Optiker Vestøl.

Kan stemme til midt i desember

Sørvisprisen er et samarbeidsprosjekt som har pågått i mange år mellom Sparebanken Sørs kragerøavdeling og KV.

– Prisen skal være til glede og oppmuntring til forretningene som får den, sier Ann Torild Flaten i Sparebanken Sør.

Hun forteller at begrunnelsen for finaleplassen til Optiker Vestøl blant annet var at butikken alltid yter god service, strekker seg langt for å hjelpe når det trengs, at de har hyggelige lokaler og imøtekommende og hyggelig betjening.

Ch. Hiis var den første delvinneren og ble finaleklar så tidlig som i sommer. Så er det opp til publikum hvem som vinner.

Prisen er på ikke mindre enn 10.000 kroner fra Sparebanken Sør og skal brukes til sosiale formål. I tillegg vanker det gratis annonsering i KV.

Det vil være mulighet til å avgi sin stemme fram til midt i desember, og prisen vil bli delt ut like oppunder jul.

Artikkeltags