Nå kan du avgjøre Sørvispris-finalen

Straks avstemning: Finalist Olav Lindestad (t.v.) fra Dekksenteret, Ann Torild Flaten fra Sparebanken Sør, Nico Jørgensen fra KV og finalistene Kenneth Lauring og Cathrine Mellby fra Tårnbrygga Café og Servicesenter er klare for finalen i Sørvisprisen.

Straks avstemning: Finalist Olav Lindestad (t.v.) fra Dekksenteret, Ann Torild Flaten fra Sparebanken Sør, Nico Jørgensen fra KV og finalistene Kenneth Lauring og Cathrine Mellby fra Tårnbrygga Café og Servicesenter er klare for finalen i Sørvisprisen.

Artikkelen er over 3 år gammel

Det som skulle være et beinhardt krafttak i håndbak, ble i stedet et treff hvor finalistene i kampen om årets Sørvispris ønsket hverandre lykke til.

DEL

Mer uhøytidelig kan det nesten ikke bli når de to duellantene i kampen om årets Sørvispris møtes på Bybrua en litt vindfull dag i desember.

Mobilisering

For det er nå og fram til og med nyttårsaften det virkelig gjelder å mobilisere. Mange har vært med og stemt fram finalistene, men nå er det på'n igjen.

– Vi må mobilisere gjennom Facebook og andre kanaler, smiler Kenneth Lauring og Cathrine Mellby i Tårnbrygga Café og Servicesenter på Jomfruland.

Da den første finalisten skulle kåres var det ingen som helst tvil om at det var Lauring og Mellby som ville stikke avgårde med finalebilletten.

Rekordhøst

Denne høsten har den andre finalisten Olav Lindestad i Dekksenteret på Dalane, opplevd rekordsalg av dekk foran vintersesongen.

– Vi har aldri solgt så mye dekk som nå, smiler Olav Lindestad, som er en smule overrasket over alle stemmene firmaet hans fikk da den andre finalisten skulle kåres.

– Men dette er kjempegøy, slår han fast.

Stem på nytt

Finaleavstemningen åpner torsdag både i papir og på nett. I tillegg vil det ligge ute stemmesedler i Sparebanken Sør. Avstemningen kan foregå fram til klokka 24.00 nyttårsaften.

– Vinner du spanderer vi middag på deg, ler Lauring og Mellby.

– Vinner dere spanderer jeg et dekkskifte, kommer det kjapt tilbake fra Lindestad.

Stor interesse

Det har aldri vært større interesse omkring kåringen av årets Sørvispris enn i år.

– Vi har ikke opplevd maken til engasjement noen gang. Vi har fått inn mange hundre stemmer ved hver delavstemning, kommenterer Nico Jørgensen i KV.

Sørvisprisen er et samarbeid mellom Sparebanken Sørs avdeling i Kragerø og KV.

– Vi synes dette er like morsom å være med på hvert eneste år, sier Ann Torild Flaten i Sparebanken Sør.

Til hygge og glede

Vinneren får en gavesjekk på 10.000 kroner fra Sparebanken Sør som skal benyttes til velferdsformål. Vinneren får dessuten et napp i et evigvandrende kunstverk av Ivar Skogvold samt gratis annonse i KV.

Vinneren av årets Sørvispris blir kunngjort første uke i januar.

Tidligere vinnere av Sørvisprisen har vært Stopp en halv, Brødrene Wiig, Kristines Bokkafé, Noahs Ark, Onkel Oskar og Mot Gym. I 2015 ble prisen vunnet av optiker Jon Vestøl.

Artikkeltags