Enklere drift for KIF-fotballen med Vipps

Fornøyde: Roger Randahl fra Skagerrak Sparebank, daglig leder Yngve Bruksås i Kragerø IF fotball og Frode Steffensen fra Sparebanken Sør håper mange vil bruke den nye betalingsløsningen.

Fornøyde: Roger Randahl fra Skagerrak Sparebank, daglig leder Yngve Bruksås i Kragerø IF fotball og Frode Steffensen fra Sparebanken Sør håper mange vil bruke den nye betalingsløsningen.

Artikkelen er over 3 år gammel

Den nye nettbutikkløsningen til Vipps vil lette hverdagen i kiosken på Kragerø stadion.

DEL

4. mai ble VippsGo lansert, noe som gjør at lag, foreninger og butikker kan selge varene sine via mobiltelefonen.

– For oss er dette et trygt og sikkert betalingsmiddel, og det er enkelt å få kassen til å stemme. Vi vil forenkle driften mest mulig, og det er nesten tankevekkende hvor enkelt det blir nå, sier daglig leder Yngve Bruksås i Kragerø IF fotball.

– Få ned ventetiden

Han har lagt inn varer med bilde og pris i nettbutikkløsningen, så kan folk plukke ut varene de vil ha selv på telefonen sin, og bruke den som betaling.

– De som kjøper i kiosken på stadion kommer ofte i puljer når kampene er ferdig, og det er derfor viktig for oss å få ned ventetida, sier Bruksås.

– Dette gir hele banknæringen et digitalt løft. Nå kan du betale varer uten å ha med deg verken kontanter eller kort, sier Roger Randahl i Skagerrak Sparebank.

På eiersiden

Skagerrak Sparebank gikk i vinter inn på eiersiden i Vipps, sammen med Sparebanken Sør og over hundre andre banker. På to år er det 2,4 millioner nordmenn som har lastet ned applikasjonen på smarttelefonen sin.

– Nå er det stort fokus på videreutvikling av Vipps framover, sier markeds- og kommunikasjonssjef Ulf Tore Windegaard i Skagerrak Sparebank.

– Det vil for eksempel kunne komme løsninger for organisasjoner som skal sende ut fakturaer til medlemmene, sier Randahl.

– En halvtime

Det skal være kjapt og lett å sette opp den nye butikkløsningen, noe som gjøres i Vipps-appen.

– Man kan sette opp nettbutikken på en halvtime, sier Randahl.

– Det gjør at lag, foreninger og små bedrifter kan komme opp på nett for en billigere penge, sier Frode Steffensen i Sparebanken Sør.

Det vil være en månedsavgift for bruk av løsningen pluss en liten prosentandel av omsetningen.

– Vi vil oppfordre alle lag, foreninger og butikker om å ta det i bruk så fort som mulig, sier Randahl.

Og lurer du på noe i forhold til den nye løsningen, vil begge lokalbankene og KIF fotball være på Torvet fra lørdag formiddag og noen timer framover for å gi råd og tips.

Artikkeltags