Satte fra seg bilen midt i gata og gikk

Sjøføren i bilen til høyre slo av motoren og gikk. Dermed måtte bilen til venstre pent vente til sjåføren av bryggeribilen var tilbake. I mens hopet det seg opp med biler i begge retninger.

Sjøføren i bilen til høyre slo av motoren og gikk. Dermed måtte bilen til venstre pent vente til sjåføren av bryggeribilen var tilbake. I mens hopet det seg opp med biler i begge retninger. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

En bryggeribil som kom til Lanternen med forfriskninger stoppet midt i veien i sommertrafikken. Sjåføren gikk ut av bilen og forsvant.

DEL

Store biler og smale veier kan være en vanskelig kombinasjon. Det merket man på Ytre Strandvei i Kragerø mellom Øybrua og Bybrua tirsdag formiddag. Midt i heiteste ferien kom en stor bil kjørende og stanset midt i gata. Sjåføren, som sikkert hadde et viktig ærend, slo av motoren og forsvant. Det tok ikke mange sekunder før bryggerbilen sto som en skikkelig kork i midt trafikken. Blant annet sto en stor lastebil som var på vei ut av byen bom fast.

Biler både forfra og bakfra kom ingen vei. Men bare etter en ti minutters tid var sjåføren tilbake. Etter en del rygging fram og tilbake og litt til siden, løste det hele seg opp.

Artikkeltags