Snart er det siste frist for å levere stemmer på Sørvisprisen

Første runde: Nicolai Jørgensen fra KV til venstre og Ann Torild Flaten Sparebanken Sør til høyre. I midten Mette Knudsen, Jørgen Thorsen og Solfrid Løite Rogn.

Første runde: Nicolai Jørgensen fra KV til venstre og Ann Torild Flaten Sparebanken Sør til høyre. I midten Mette Knudsen, Jørgen Thorsen og Solfrid Løite Rogn.

Artikkelen er over 3 år gammel

Mandag er siste frist for å stemme på semifinalistene Spar Kirkebukta, Linkjendal bilforretning i Sannidal og Tasty i P.A. Heuchs gate.

DEL

– Interessen og engasjementet rundt kåringene av Sørvisprisen har aldri vært større. Det har vært en økning i antall stemmer hvert eneste år, opplyser Ann Torild Flaten i Sparebanken Sør, avdeling bedrift.

20 kandidater

Da fristen løp ut for å komme med forslag, var det kommet inn 20 forskjellige kandidater.

– Det spesielle er at det har kommet inn forslag på virksomheter fra hele kommunen. De tre som skal konkurrere om en plass i finalen er dem det kom inn flest forslag på, forteller Flaten.

Nå oppfordres publikum til å stemme på den av de tre nominerte som man mener bør vinne. Fristen for å levere inn stemmesedler er satt til 26. juni. Neste semifinale blir til høsten.

Tasty

– Dette er to veldig bra kandidater som jeg faktisk kunne tenkt å stemme på selv, sier Jørgen Thorsen.

Han driver tre virksomheter i P.A. Heuchs gate. For tre år siden overtok han Mix-kiosken, som på folkemunne gikk under navnet «Bør».

I tillegg har han i 13 år drevet iskiosken Tasty. Den tredje virksomheten er et lite rammeverksted i underetasjen.

Linkjendal

Bedriften som har holdt på lengst av disse tre er Linkjendal bilforretning i Sannidal. Firmaet startet opp på slutten av 1960-tallet. De fører bilmerkene Nissan og Citroën, samt Tredal-hengere.

Solfrid Løite Rogn har jobbet i firmaet i 19 år, og har vært med på en fin utvikling.

– Vi er en godt innarbeidet bilforretning, forteller hun.

Spar Kirkebukta

Spar i Kirkebukta er den «ferskeste» av kandidatene. Mette Knudsen, som er butikksjef, har tidligere jobbet flere år hos Spar Kivle på Biørnebyen.

– For oss er service utrolig viktig og det alltid et tema. Dette er noe vi har stort fokus på. Ikke minst å møte kundene med et smil, sier hun. De andre er helt enig.

– Jeg får ofte høre at det er hyggelig å handle i Kragerø. At servicen er god og det skal vi fortsette med, sier Jørgen Thorsen.

Artikkeltags