Det sier Simon Nilsen fra Helle, etter å ha gjennomført et fem dagers langt Dikulan i samfunnshuset i Sannidal.

Færre deltakere

Årets vinterferie-LAN i Sannidal samlet færre deltakere enn tidligere vintere.

– Men det er sånn som går litt opp og ned. Er det dårlige vintere med lite snø, er det flere som deltar på Dikulan. Vintere med mye snø slik som i år, da er det færre som kommer, sier lagleder Even A. Schulze Jørgensen.

Simon Nilsen er ikke alene om å få lite søvn den uka LANet i Sannidal har pågått.

– Jeg tror jeg har sovet fire timer de siste 48 timene, sukker Schulze Jørgensen.

LANet samlet kun omkring 40 deltakere, og av disse var det noen som hoppet av etter noen dagers spill.

– Vi har hatt deltakere både fra Oslo og Bergen, men de aller fleste er selvsagt lokale, konstaterer laglederen.

Mye rigging

Dikulanet gjør seg ikke selv. Forrige fredag startet Schulze Jørgensen og hans medhjelpere, deriblant Sverre Brubakken og Hans Anders Lindheim Møller, riggingen av «spillsalen» i samfunnshuset.

– Det gikk i ett for å bli ferdig til deltakerne skulle komme. Til sammen har vi brukt 100 paller, gaffateip og strips for å få spillebord og tårn på plass, forklarer Schulze Jørgensen.

Han regner med å bruke hele denne helga på nedrigging av lansalen.

Pengepremie

Under Dikulan spiller deltakerne mot hverandre enten enkeltvis eller som lag. Denne gang har det gått mye i spillet «Counter Strike: GO». I utgangspunktet var det satt opp en pengepremie på 16.000 kroner til vinnerne eller vinneren, men beløp er redusert ettersom antallet deltakere ble færre enn forventet.

Det er ikke helsekost det har gått i under disse dagene, men heller litt lettvint mat. Likevel er det registret en liten endring: Det drikkes mer vann enn før.