Komiker harselerer over kjendisbladets Kragerø-reportasje

Foto: Fredrik Solstad/skjermdump fra Facebook)

Foto: Fredrik Solstad/skjermdump fra Facebook)

Artikkelen er over 2 år gammel

Det er ikke bare musikeren Kurt Nilsen som reagerer på kjendisbladet Se og Hørs seneste utgave. Nå har komikeren Bård Tufte Johansen fra Skien kastet seg på kritikken, i forbindelse med bladets reportasje om kjendiser som trives i Kragerø.

DEL

Søndag kveld skrev Nettavisen at Kurt Nilsen raser mot Se og Hør, etter at de annonserte på forsiden at han skulle bli bestefar.I kritikken på Instagram skriver han blant annet:

«Jeg skal ikke bli bestefar. Jeg har "godtatt" mye fra disse useriøse journalistene. Jeg har "godtatt" at de stjeler mine instagram bilder og publiserer de i bladet sitt for egen profitt. Dette har jeg tålt i alle år, selvom jeg aldri har syntes at dette har vært greit. Men nå må jeg ta til motmæle, for nå er det virkelig nok.»

"Kjendisene trives i Kragerø"

Bård Tufte Johansen laget mandag morgen sin egen vri, der han fokuserer på en annen del av forsiden til samme utgave av Se og Hør, dog ikke på Instagram, men i et innlegg på Facebook.

Han starter med de samme ordene sangeren gjorde, men legger videre vekt på noe ganske annet.

«På forsiden av Se og Hør er det et stort bilde av hytta mi med overskriften "Kjendisene trives i Kragerø". Det de skriver er rett og slett ikke sant. Hytta er i Bamble. Dere har rett og slett ødelagt hele ferien min.»,  skriver han.

På forsiden har nemlig Se og Hør lagt ved et bilde av en hytte i skjærgården, noe komikeren som selv trives i Bamble, selvsagt reagerer på og ser ingen annen mulighet for oppretting av dette feilaktige inntrykket enn å...:

«Jeg må nå gå rundt i hele kommunen generelt og hyttefeltet spesielt og beklage dette FALSKE inntrykket at jeg trives i Kragerø og ikke i Bamble. Jeg som kjendis må tåle mye men Bamble kommune har ikke bedt om dette. Hvis Se og Hør spiller flaskepost utenfor hytta mi kan de bare glemme at jeg kaster meg uti vannet og brystsvømmer ut for å finne den.»

Artikkeltags