Vipps, så blir juletreet ditt hentet

AKSJONSKLARE: Sigurd Gausdal (t.v.), Torgeir Heen, Kari Sveberg og Solfrid Slettebakken.FOTO: PRIVAT

AKSJONSKLARE: Sigurd Gausdal (t.v.), Torgeir Heen, Kari Sveberg og Solfrid Slettebakken.FOTO: PRIVAT

Artikkelen er over 3 år gammel

Førstkommende mandag er det igjen tid for innsamling av juletrær.

DEL

Det er medlemmer av Kragerø Rotaryklubb og frivillige fra Kragerø Bymisjon som skal reise rundt for å hente mer eller mindre nålfylte juletrær.

Betal med mobilen

– Vi har en minstepris på 100 kroner, men ingen øvre begrensning. Nytt i år er at betalingen kan skje med mobiltelefon, med for eksempel Vipps, sier Torgeir Heen fra Rotaryklubben.

– I disse tider, der bruken av plasttrær er på fremmarsj, håper vi på fortsatt mange ekte trær og stor vilje til å støtte aksjonen. Målet er å slå fjorårets tall på 161 trær, noe som vil gi en god slump penger både til Bymisjonen og til Kragerø Rotaryklubbs arbeid. Det er forøvrig anledning til å bidra til aksjonen om man har plasttre også, sier Heen.

Mange hjelpere

– Denne aksjonen hadde ikke vært mulig å gjennomføre uten støttespillere. Rema 1000 stiller lokaler til rådighet og Peder Aarø stiller gratis med mannskap og maskiner. Vi får låne lastebiler fra Carlsen og Fritzøe, Gromstad Auto, Johnny Jensen AS, Byggmester Johan Brekka, Montér og Kragerø Havnevesen. Annonser sponses av KV, og Bymisjonen stiller med deilig suppe til deltakerne.

Artikkeltags