Gå til sidens hovedinnhold

Nå kan du foreslå hvem som bør få årets ildsjelpris

Artikkelen er over 3 år gammel

– Dette er en pris som engasjerer, ildsjelene vekker oss, sier Jon Guste-Pedersen.

Når året går mot slutten, vil Skagerrak Sparebank i samarbeid med KV dele ut årets kanskje viktigste pris.

Det lille ekstra

– Det er en glede å konstatere at ildsjelene løftes oftere fram enn tidligere. Det er få i lokalsamfunnet som er viktigere enn disse, sier Guste-Pedersen.

Ildsjelprisen i Kragerø skal deles ut for sjuende gang.

– Vi oppfordrer folk til å sende inn forslag på kandidater. Jo flere forslag juryen får å jobbe med, jo bedre. Det er en hyggelig og god ting å trekke fram enkeltmennesker som er så viktig for hele lokalsamfunnet.

Tidligere vinnere

Den aller første som fikk denne prisen var Ørnulf Klausen. Det var i 2011.

Klausen er for øvrig i år stemt fram som Telemarks ildsjelkandidat i forbindelse med en pris som skal deles ut under Idrettsgallaen på Hamar i januar.

Les også

Ørnulf blir Telemarks ildsjelkandidat

 

Deretter gikk prisen til Rita Michelsen, Trygve Thorsen, Inger Bekkevik, Ellen Lydia og Olav Drevland og i fjor fikk Øyvind Jensen prisen for det store frivillige arbeidet han legger ned for Helsesportslaget.

Med prisen følger 10.000 kroner, samt diplom og kake.

– Det er ingen bedre måte å avrunde året med enn å hedre de som i det stille står på for andre. Det er så viktig at vi får inn kandidater. Mange gjør en viktig innsats som få er klar over. Nå skal en av disse fram i lyset, sier Jon Guste-Pedersen.

Dersom du vil nominere en kandidat, så kan du sende et begrunnet forslag på mail til Guste-Pedersen, eller levere forslaget som et brev i Skagerrak Sparebanks lokaler. Du kan også benytte deg av skjemaet i annonsen i torsdagens papirutgave av KV.

Kommentarer til denne saken