Dette kan du finne på i høstferien

Kanskje vi treffer noen? Sara Aubell Ahlgren (t.v.), Ingrid Sveberg Risøy og Alicja Banasiak håper å treffe «noen» når de skal på Kafé Multi i høstferieuka.

Kanskje vi treffer noen? Sara Aubell Ahlgren (t.v.), Ingrid Sveberg Risøy og Alicja Banasiak håper å treffe «noen» når de skal på Kafé Multi i høstferieuka.

Artikkelen er over 2 år gammel

– Vi er ofte på Kafé Multi nesten hver dag. Det kommer vi også til å være til uka når vi har høstferie. Kanskje vi kan treffe en kjæreste her?

DEL

Det sier Sara Aubell Ahlgren, Ingrid Sveberg Risøy og Alicja Banasiak og ler så de rister.

Kanskje vi treffer noen

Neste uke er det høstferie for skolene og som tidligere har kulturkontoret i Kragerø kommet opp med en rekke forskjellige aktivitetstilbud.

– Vi kommer til å være på Kafé Multi kanskje hver eneste dag i høstferien. Vet du hva, Ingrid har hatt kjæreste, ler Ahlgren og Banasiak.

– Kanskje vi treffer noen her i høstferien, smiler de to jentene lurt.

I høstferieuka er kafeen også åpen for elever fra sjuende trinn.

– Dette er et lavterskeltilbud og alle er velkommen, smiler Tove Hjallum.

Vert på Kafé Multi er for øvrig Magnus Wærstad Mindrebø, som vet hva ungdommen liker på tallerkenen.

Mye det samme

– Tilbudene er mye av de samme vi har hatt tidligere år, forteller Tove Hjallum ved kulturkontoret.

– Det blir håndballskole, danseworkshop i Kragerø dansestudio, tilbud i svømmehallen, på kinoen, aktivitetsdag på Berg, som alltid samler veldig mange og filmframvisning i biblioteket, sier Hjallum.

– I tillegg er det «åpen» klatrevegg i regi av Kragerø klatreklubb, Family Fitness inviterer alle fra 13 år og oppover til gratis gruppetimer, mens Kragerø Resort åpner bassenget for alle og tilbyr dette til redusert pris, altså noe for enhver smak, fortsetter Hjallum.

Men den mest spektakulære aktiviteten starter ikke før tirsdag, hvor flere enn 16 deltakere skal gjennomføre stuntcamp.

Fulltegnet på et blunk

– Dette tilbudet ble fulltegnet på et blunk og vi måtte faktisk utvide med noen plasser. Denne campen er også et samarbeid med både frivillige, private og kommunale etater, opplyser Tove Hjallum.

Kragerø kommune er nylig tildelt 100.000 kroner gjennom Etter skoletid-prosjektet, og hvor hovedintensjonen er å tilby ungdommene et varmt måltid etter skoletid og før man rusler hjem.

– Tilbudet er veldig populært, i gjennomsnitt har vi et sted mellom 25–30 ungdommer som kommer daglig, sier Magnus Wærstad Mindrebø.

Artikkeltags