Marte vant tvekampen, men får kritikk fra de andre deltakerne

Marte Flobergseter (22) fra Lesjaskog smiler, men skal ha fått kritikk av de andre på gården i etter å vunnet over Ingeborg i søndagens episode av realityserien «Farmen» på TV2.

Marte Flobergseter (22) fra Lesjaskog smiler, men skal ha fått kritikk av de andre på gården i etter å vunnet over Ingeborg i søndagens episode av realityserien «Farmen» på TV2. Foto:

Etter at hun vant søndagens tvekamp i Farmen, får Marte Flobergseter (22) kritikk fra de andre deltakerne.

DEL

22 år unge Marte Flobergseter (22) fra Lesjaskog seiret i tvekampen i melkespannholding mot Ingebjørg Monique Haram (31) under søndagens episode av realityserien «Farmen» på TV2. Dermed var det Haram som måtte forlate gården, mens Marte får bli med neste gang.

Førstekjempe igjen

Haram tror imidlertid at Flobergseter står i fare for å bli valgt som førstekjempe igjen.

- Det er ikke noe særlig hyggelig for henne å komme tilbake på gården, fordi det er få som ønsker henne tilbake. Jeg håper hun endrer litt på væremåten slik at hun kommer bedre inn i gruppa. Det er aldri hyggelig å ha en sutrekopp rundt seg, sier Ingebjørg, og legger til at det kanskje har noe med Martes unge alder å gjøre, sier hun til TV2.no.

Får kritikk

22-åringen fikk kritikk fra flere av de andre deltakerne, som mente hun ikke holdt armene 90 grader strakt ut.

Flobergseter på sin side forteller til VG at hun ikke er enig i kritikken. Hun forteller imidlertid at hun merket at de andre deltakerne hvisket til hverandre rett etter kampen.

–. Jeg vet da søren, men det er jo åtte kameraer eller noe der, i tillegg til Gaute. Hadde jeg stått med armene for høyt ville Gaute sagt ifra. Så enkelt er det, sier hun til avisa.


Artikkeltags