Else Bjørg er invitert til kongelig teselskap på Slottet

Kongelig teselskap: Else Bjørg Finstad er invitert til Slottet til kongelig Afternoon-tea førstkommende tirsdag.

Kongelig teselskap: Else Bjørg Finstad er invitert til Slottet til kongelig Afternoon-tea førstkommende tirsdag.

Artikkelen er over 3 år gammel

Kragerøs turdronning og mangeårig leder av Turistforeningen, Else Bjørg Finstad, er invitert til Slottet til såkalt afternoon tea.

DEL

– Jeg trodde det bare var tull og måtte ringe til Slottet for å høre om dette medførte riktighet. På Slottet ble det bekreftet at jeg var invitert til afternoon tea førstkommende tirsdag, ler Else Bjørg Finstad.

Men hvorfor Else Bjørg er invitert til Afternoon-tea vet hun ikke riktig. Men hun antar at det kan ha en viss sammenheng med at hun i 2013 var en av finalistene under den kåringen til friluftslivets ildsjelprisen fant sted.

Med gullskrift

– Det kom invitasjon med både riksvåpen og i gullskrift, forteller Finstad, som ble svært overrasket da invitasjonen dukket opp i postkassa.

– Jeg ringt også kommunen for å høre om de visste om andre fra Kragerø som hadde blitt invitert, slik at vi kunne kjøre sammen innover. Men de visste ikke om noen, heller ikke at jeg skulle til Slottet, humrer hun.

Else Bjørg takket for seg som leder av Turistforeningen etter 35 år som leder. Turistforeningen skiftet samtidig navn til Kragerø Turlag og gikk inn i Telemark Turlag sist vinter.

– Men jeg klorer meg fortsatt fast som leder av Stangneskomiteen, opplyser hun, og det kommer jeg til å gjøre til huset er ferdig restaurert.

LES OGSÅ: Ble premiert som ildsjel

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken